Petr Studnička jmenován výkonným ředitelem poradenské skupiny ASB Group

19.02.2014 9:55

Petr Studnička (37 let) nastupuje na pozici výkonného ředitele (Managing Partner) v nadnárodní poradenské společnosti ASB Group. Funkci přebírá po Rudolfu Vřešťálovi, zakladateli a spolumajiteli ASB Group, který vedl společnost od jejího založení v roce 2002. Rudolf Vřešťál se nyní bude věnovat rozvoji fondového byznysu v rámci sesterské investiční společnosti REDSIDE.

Petr Studnička jmenován výkonným ředitelem  poradenské skupiny ASB Group
Foto: ASB Group
Popisek: Petr Studnička jmenován výkonným ředitelem poradenské skupiny ASB Group

Na nový post přichází Petr Studnička z pozice výkonného ředitele v oddělení firemních financí společnosti Patria Corporate Finance, kde působil osm let. Kromě řídicí pozice v ASB Group je také členem představenstva Burzy cenných papierov v Bratislavě.

Petr Studnička vystudoval mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze a v roce 2005 získal titul ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Ve volném čase se věnuje hlavně rodině. K jeho zálibám patří sport, především golf, tenis a lyžování.

„Jsem přesvědčen, že Petrovy bohaté zkušenosti v poradenství a jeho manažerské schopnosti budou impulzem pro další rozvoj kvality i rozsahu služeb ASB, a především přispějí ke spokojenosti našich stávajících i budoucích klientů,“ řekl Rudolf Vřešťál, spolumajitel společnosti ASB Group a předseda představenstva společnosti REDSIDE.

Petr Studnička se během svého působení ve společnosti Patria zabýval zejména poradenstvím v oblasti fúzí a akvizic. Mezi transakce, na kterých se podílel, patří mimo jiné prodej společností ČKD Kompresory, Profidebt, Burza cenných papírů Praha nebo GTS Central Europe, dále akvizice společností Teplárna Otrokovice a Jihomoravská plynárenská. Předtím pracoval pět let v účetní a poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers.

O poradenské společnosti ASB Group

ASB je nadnárodní poradenská skupina, která více než dvanáct let pomáhá klientům zakládat a vést jejich společnosti ve střední a východní Evropě: v České republice, Polsku a na Slovensku. Společnost poskytuje poradenské služby v oblasti založení, správy, vedení a likvidace společností. ASB se specializuje zejména na komplexní účetní a daňové služby, mzdové poradenství a trust management.
www.asbgroup.eu 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…