Pilsner Urquell je na olympiádu připraven

02.02.2014 21:27

Pilsner Urquell, dlouholetý partner Českého olympijského týmu, připravil limitovanou edici balení s olympijským designem, multipacky se sběratelskými podtácky a soutěž v téměř tisícovce restaurací a hospod.

Pilsner Urquell je na olympiádu připraven
Foto: Prazdroj.cz
Popisek: Pivo

Sportovní fanoušci, kteří si nebudou moci vychutnat atmosféru her a „plzeň“ přímo v Sochi, kam už před Vánoci vypravili úspěšní olympionici Kateřina Neumannová, Jaroslav Špaček a Martin Doktor z plzeňského pivovaru kamion se 120 sudy, mohou zažít atmosféru her v originálním stanu na pražské Letné, kde budou Pilsner Urquell (v perfektní kondici) čepovat šampioni mezi výčepními – finalisté soutěže Master Bartender.

I fanoušci našich olympioniků a příznivci zlatého ležáku z Plzně, kteří nebudou moci fandit přímo v dějišti her, si přijdou na své. Již nyní si mohou spotřebitelé zakoupit Pilsner Urquell v limitované olympijské edici s designem reflektujícím zlaté olympijské okamžiky. Speciální obaly s letopočty zimních olympijských her, na kterých získali naši sportovci zlaté medaile, nově zdobí lahve a plechovky o objemu 0,5l. Ve vybraných obchodech? čekají na příznivce zlatého ležáku a sběratelství kartonové multipacky s jedním ze tří sběratelských podtácků s motivy zlatých úspěchů českých sportovců.

V období průběhu olympiády v Soči budou moci fanoušci ve vybraných 350 restauracích získat za 10 piv Pilsner Urquell jeden ze tří zmíněných sběratelských podtácků. V dalších 500 restauracích bude fungovat mechanika za 5 piv Pilsner Urquell okamžitá výhra – buď pivo Pilsner Urquell 0,5 l, nebo olympijský půllitr. S řetězcem Tesco a společností Alpine Pro připravila značka spotřebitelskou soutěž s hlavní výhrou v podobě setu olympijského oblečení Alpine Pro, kterou doplní speciální půllitry s designem vycházejícím z této kolekce.

Pilsner Urquell chce vydáním speciální olympijské edice vyjádřit svou podporu nejen sportovcům, ale i všem věrným fanouškům.

„Věřím, že naše speciální edice a akce zpříjemní fanouškům sportu sledování Olympijských her v Soči a přinesou trochu olympijské atmosféry přímo do jejich oblíbených restaurací a domovů. Všem našim reprezentantům přejeme tu nejlepší formu a věříme, že oslavíme oroseným půllitrem tekutého zlata přímo v Soči i ve stanu na Letné řadu úspěchů našich olympioniků“, říká Lukáš Novotný, manažer značky Pilsner Urquell.

? Lze zakoupit v prodejnách Albert (hypermarkety), Tesco (hypermarkety a obchodní domy), Interspar (hypermarkety), Makro, Billa, COOP Terno a Globus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…