Pioneer Investments naděloval matkám a dětem z azylového Kolpingova domu

23.12.2013 13:59

Investiční skupina Pioneer Investments v ČR vyhlásila mezi svými zaměstnanci dobrovolnickou vánoční sbírku, která pomohla splnit konkrétní přání maminek a dětí z azylového Kolpingova domu v Bohnicích. Zástupci investiční skupiny pak v úterý 17. prosince předali vánoční nadílku jeho obyvatelům. Pioneer Investments podporuje Kolpingův dům již třetím rokem.

Pioneer Investments naděloval matkám a dětem z azylového Kolpingova domu
Foto: Pioneer Investments
Popisek: Pioneer Investments

 „Maminky z Kolpingova domu si přály hlavně praktické věci denní potřeby, které jim pomáhají v péči o děti, ale také pomůcky, které dětem pomáhají v jejich rozvoji, například knihy, omalovánky nebo skládačky,“ uvedla Dana Řezníková, ředitelka marketingu a PR Pioneer Investments ČR/SR a dodala: „Spolupráci s azylovým domem jsme úspěšně zahájili na jaře roku 2011 sbírkou oblečení a potřebných věcí. Během následujících let se naši zaměstnanci podíleli na podpoře azylového domu nejen hmotnými sbírkami, ale také dobrovolnickou činností přímo v místě, včetně úklidu prostor nebo pomoci s přípravou ´testovacích´ bytu. Tato forma konkrétní podpory a dobrovolnické činnosti se u kolegů vždy setkává s pozitivním ohlasem.“

Kapacita azylového Kolpingova domu je 20 osob a jeho posláním je poskytovat podporu a pomoc sociálně znevýhodněným rodinám, zejména pak mladým osamělým matkám s malými dětmi do tří let, které nemají vlastní bydlení ani zázemí rodiny. Jeho obyvatelé často pocházejí z problematického prostředí, kde sehrály velkou roli aspekty jako ústavní výchova, domácí násilí, drogy, týrání, zneužívání nebo život na ulici. Klientky postrádají dovednosti ve finančním hospodaření a jsou zatížené dluhy a exekucemi.

O Pioneer Investments

Pioneer Investments je součástí přední bankovní skupiny UniCredit a v oblasti řízení podílových fondů na světovém trhu působí již více než 85 let. Historie Pioneer Investments sahá až do roku 1928, kdy byl založen třetí nejstarší fond v USA s názvem Pioneer Fund. V současné době působí skupina Pioneer Investments ve 26 zemích a pracuje pro ni více než 2 000 zaměstnanců, včetně 330 investičních profesionálů.

Závazkem Pioneer Investments je především poskytování excelentních služeb. Investiční filozofie skupiny je založena na hledání a vytváření přidané hodnoty díky nezávislému analytickému výzkumu a disciplinovanému investičnímu přístupu zkušených portfolio manažerů. Díky tomu může Pioneer Investments svým klientům nabídnout konkurenceschopné investiční produkty vysoké kvality, které by měly obstát za všech okolností, které budoucnost přinese. K zajištění inovativní a konzistentní produktové strategie v globálním měřítku skupina využívá tří specializovaných center v Dublinu, Londýně a Bostonu.

Pioneer Investments celosvětově spravuje aktiva v hodnotě více než 166,3 miliard EUR (k 30. 9. 2013). V České republice poskytuje služby od roku 1995, a to jak individuálním, tak institucionálním klientům a nadacím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…