Písecká nemocnice se zařadila mezi nejstabilnější firmy v ČR

03.10.2014 16:52

Písecká nemocnice se dlouhodobě snaží zvyšovat úroveň poskytovaných zdravotnických služeb ve stále modernějším a příjemnějším prostředí. Nejnověji získaný certifikát CZECH Stability Award, jenž je výrazem nezávislého hodnocení nejen finanční důvěryhodnosti firmy, navazuje na certifikaci České lékařské komory - Nemocnice 21. Století.

Písecká nemocnice se zařadila mezi nejstabilnější firmy v ČR
Foto: Písecká nemocnice
Popisek: Písecká nemocnice

Zároveň dokladuje, že se nemocnice může pochlubit také výbornými ekonomickými výsledky. Ratingem potvrzený nejvyšší možný stupeň hodnocení AAA – excelentní totiž stvrzuje, že Nemocnice Písek, a.s. je stabilní společností s vysokou pravděpodobností spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, s vysokou pravděpodobností návratnosti investic, nízkým úvěrovým rizikem a minimálním rizikem úpadku. Po Nemocnici Tábor, a. s., se písecká nemocnice stala dalším zdravotnickým zařízením, které toto ocenění získalo. Stejné ocenění ještě očekává Nemocnice Strakonice, a. s.

„Ocenění Nemocnice Písek, a. s., formou certifikátu CZECH Stability Award zvyšuje její důvěryhodnost a prestiž. Současně tak dostává silný nástroj pro komunikování svých úspěchů vůči partnerům, zaměstnancům a v neposlední řadě také pacientům. Podle ukazatelů vývoje grafu stability je zřejmé, že výsledné hodnocení této akciové společnosti není náhodné, ale potvrzuje její dlouhodobé úsilí,“ vysvětluje country manager Bisnode David Farský.

„Ocenění si velmi vážíme, protože je výrazem dlouhodobého snažení a zodpovědné práce všech zaměstnanců. Investujeme dlouhodobě nemalé prostředky do modernizace nemocnice a přístrojového vybavení a těší nás, že i přes tuto investiční náročnost se nám kontinuálně daří udržovat velmi dobrý výsledek hospodaření. Nemocnice nebyla též nikdy v historii oddlužována a neměla nikdy závazky po lhůtě splatnosti. Daří se tedy i z dlouhodobého hlediska pokračovat ve vysoké úrovni finančního managementu našich předchůdců“ říká předseda představenstva Nemocnice Písek, a. s., Jiří Holan.

Hodnocení CZECH Stability Award vyhlašuje společnost Bisnode Česká republika, a.s. ve spolupráci se sdružením CZECH TOP 100. Kategorie Nejstabilnější firma roku je součástí každoročního vyhlašování žebříčku CZECH TOP 100.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…