Píseň pro Helenku – výzva všem textařům a básníkům

11.11.2014 21:20

Městské divadlo Zlín vyhlašuje speciální výzvu u příležitosti nadcházející 70. sezony: Posílejte zajímavé autorské texty k písním, které, pokud zaujmou, budou zhudebněny renomovanými skladateli spolupracujícími se zlínským divadlem.

Píseň pro Helenku – výzva všem textařům a básníkům
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Vzniknou tak  jedinečné šansony, které zazní v podání dlouholeté členky souboru a nositelky Ceny Thálie Heleny Čermákové na slavnostním galavečeru při příležitosti zahájení 70. sezony v Městském divadle Zlín 19. září 2015 ve Velkém sále.

Své texty můžete posílat přímo umělecké šéfce Haně Mikoláškové do 31. prosince 2014 na e-mailovou adresu: mikolaskova@divadlozlin.cz.

Nejedná se o soutěž, nýbrž o dárek k narozeninám Vašemu divadlu. Pokud Váš text bude vybrán a zhudebněn, obdržíte osobní pozvánku pro 2 osoby na zahajovací galavečer. Obdarujte své divadlo, obdarujete tak především sebe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…