Plánujete společenskou akci nebo konferenci a hledáte prostory? Využijte nabídky objektů Národního muzea

09.11.2016 22:31

Národní muzeum spravuje nejen miliony sbírkových předmětů, ale i řadu významných objektů, které vynikají svou bohatou historií, atraktivní lokací a zajímavým interiérem. Vybrané prostory Národního muzea jsou nabízeny také ke krátkodobému pronájmu a jsou ideální ke konání různých kulturních a společenských akcí, koncertů, konferencí a seminářů, přednášek, workshopů, firemních prezentací nebo k filmování a fotografování.

Plánujete společenskou akci nebo konferenci a hledáte prostory? Využijte nabídky objektů Národního muzea
Foto: Národní muzeum
Popisek: Národní muzeum

Velkolepým prostorem jistě všechny návštěvníky ohromí vstupní část Českého muzea hudby, bývalého kostela sv. Máří Magdaleny na Malé Straně, postaveného v 17. století. Budova byla po zrušení dominikánského kláštera postupně přestavována a sloužila mimo jiné jako pošta, četnická kasárna a archiv. Zájemcům o pronájem je k dispozici monumentální dvorana, která je vhodná nejen ke konání koncertů a hudebních vystoupení, ale i rozsáhlejších společenských eventů a akcí, dále konferenční sál a četnický salonek s krásným výhledem na Hradčany.

Moderní a architektonicky zajímavý objekt v samotném centru Prahy pak naopak představuje Nová budova Národního muzea, která se nachází hned vedle Historické budovy u Václavského náměstí. Zájemci si mohou pronajmout variabilní prostory s odpovídajícím technickým zázemím a jedinečným výhledem na Prahu. V interiéru budovy se také nachází venkovní atrium vhodné pro akce pořádané v jarních a letních měsících. Jednotlivé místnosti jsou určeny pro komornější i rozsáhlejší akce, rauty, galavečeře, ale i konference, workshopy, prezentace apod.

Více informací a kontaktní osoby jednotlivých objektů naleznete zde.

Fotografie atria Nové budovy NM
Nová budova Národního muzea disponuje i nezatřešeným atriem.

Fotografie - výhled na Pražský hrad
Z konferenčního sálu v pátém patře Nové budovy Národního muzea je úchvatný výhled na Prahu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…