Plavba za odměnu s Povodím Moravy

11.06.2018 17:45

Dětský den plný zábavy a her v Uherském Hradišti na téma 80 let Baťova kanálu. Vezmi s sebou rodiče, babičku, kamarády a zúčastni se řady soutěží, her, kvízů a atrakcí. Připraveny jsou také další odměny a mnoho dalšího.

Plavba za odměnu s Povodím Moravy
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Povodí Moravy ve spolupráci se Státním okresním archivem si pro malé i velké návštěvníky připravili celou řadu soutěží, her, kvízů, atrakcí a také odměn. Děti si budou moct na udici ulovit zlatou rybku, otestovat své znalosti o Baťově kanále ve vodohospodářském kvízu nebo si vyzkoušet práci ve vodohospodářské laboratoři. Za splnění všech úkolů nejšikovnější děti získají plavbu lodí pro sebe i doprovod. Na dospělé čeká řada zajímavostí o Baťově kanále.

Akce se bude odehrávat na třech sousedících místech, část programu bude probíhat v areálu Povodí Moravy, s. p. na Moravním náměstí, část v přístavišti a část ve Státním okresním archivu na Velehradské ulici.

Tématem společné akce Povodí Moravy, s. p. a Státního okresního archivu je oslava 80 let Baťova kanálu. Obě organizace si spolupráci v rámci tohoto výročí úspěšně vyzkoušely při tvorbě knihy o nejkrásnější moravské vodní cestě – Baťův kanál – Od myšlenky k nápadu.

KDY:
sobota 16. června, 10:00 až 14:00

KDE:
areál Povodí Moravy, přístaviště, Státní okresní archiv

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

dezinfománie

Dobrý den, zajímalo by mě, co si myslíte o tomto komentáři Zahradila -https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Zaznamenanihodne-vyrony-dezinfomanie-755567. Dále by mě zajímalo, co s těmi dezinformacemi pořád máte a co za ně vlastně považujete? Protože se zdá, že tato vl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Konference zhodnotila přínosy pražského operačního programu

19:02 MHMP: Konference zhodnotila přínosy pražského operačního programu

Hlavní město jako řídicí orgán Operačního programu Praha – pól růstu ČR uspořádalo v úterý 21. květn…