Ples Českého rozhlasu roztančí Žofín, vstupenky jsou již v prodeji

14.02.2015 21:22

Palác Žofín bude první březnovou sobotu hostit pestrý program Plesu Českého rozhlasu. S Rozhlasovým Big Bandem Gustava Broma vystoupí Ewa Farna, Dasha i Ondřej Ruml. Výtěžek ze vstupného podpoří projekt Světluška Nadačního fondu Českého rozhlasu.

Ples Českého rozhlasu roztančí Žofín, vstupenky jsou již v prodeji
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V sobotu 7. března se od 18.30 otevřou brány paláce Žofín a přesně o hodinu později moderátoři Jitka Novotná a Václav Žmolík slavnostně zahájí Ples Českého rozhlasu. Ve Velkém sále paláce se za doprovodu Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma vystřídají hvězdy hudební scény, jako jsou Ewa Farna, Dasha nebo Ondřej Ruml. 

Malý sál paláce Žofín rozezní struny Epoque Quartet, doprovodí je významní hosté – Dasha, Martin Kumžák a Peter Binder. Poté se prostor promění v electro swingovou tančírnu s live trumpetistou, saxofonistou a houslistou.

Vstupenky na Ples Českého rozhlasu v prodeji v těchto kategoriích:

Velký sál – 590 Kč
Přísálí a galerie Velkého sálu – 490 Kč
Malý sál – 350 Kč
Stání – 250 Kč

Palác Žofín otevřen od 18.30 hodin, změna programu vyhrazena.

Milovníci vína a folkloru mohou navštívit Rytířský sál, kde se vystřídají BROLN a Slovácký krúžek. Připravena bude i ochutnávka vín a ukázka lidových tanců. Rytířský sál umožní volné sezení, proto se ani majitelé lístků na stání nemusí bát o své tancem znavené nohy.

Vstupenky můžete zakoupit v Reprezentační prodejně Českého rozhlasu na Vinohradské 12, Praha 2. Prodejna je otevřena ve všední dny od 9.00 – 17.30 hodin. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…