Po prvním čísle měsíčníku Interview se v trafikách zaprášilo

20.03.2015 14:21

Již po prvních dvou týdnech, kdy se objevil na pultech trafik, byl nový měsíčník Interview z vydavatelství Empresa Media na řadě míst vyprodán. Vydavatelství Empresa Media se proto dohodlo s distribuční společnosti PNS, že do prodejen, ve kterých byl magazín zcela vyprodán, zajistí dodatečný návoz dalších kusů časopisu. První číslo časopisu vyšlo na počátku března v nákladu 40 000 kusů výtisků.

Po prvním čísle měsíčníku Interview se v trafikách zaprášilo
Foto: Empres Media
Popisek: Obálka časopisu Interview.

„Předem jsme tušili, že Interview bude čtenáře zajímat, protože podobný formát na našem trhu chyběl. I tak nás ale rychlost, se kterou první číslo zmizelo z pultů, velmi mile překvapila. Máme z úspěchu radost, ale zároveň cítíme vůči našim čtenářům závazek, abychom dostáli jejich dalším očekáváním,“ řekl Jaromír Soukup, předseda představenstva vydavatelství Empresa Media.

„Okamžitě, jak jsme zjistili, že časopis je v několika desítkách prodejen vyprodaný, tak jsme začali ve spolupráci s vydavatelem zajišťovat do těchto prodejen dodávky dalších výtisků,“ řekl Martin Novák, ředitel obchodu PNS.

„Zatímco řada nových magazínů se k ideálnímu prodanému nákladu musí probojovávat řadu měsíců a za velkých marketingových investic, tak časopis Interview ukazuje, že lze na trhu uspět i jednodušeji. Chtěli jsme od začátku vytvořit jiný magazín. Takový, který se nebude podbízet zvířátky a vitamíny na titulní stránce, ale bude naopak schopný oslovit intelektuálnější skupinu čtenářů a lidi s rozhodovacími pravomocemi,“ uvedl Miloš Kozumplík, šéfredaktor Interview.

Redakce nyní připravuje dubnové číslo Interview, ve kterém italská herečka Monica Bellucci hovoří o údělu stárnoucí ženy a o své nejnovější roli bond girl. Výtvarník Jiří Šalamoun, který slaví jubileum 80 let, vypráví nejenom o stvoření Maxipsa Fíka, ale i o svých erotických snech, válce a estébácích.

Druhé číslo magazínu Interview vyjde 1. dubna 2015 v rozsahu 100 stran za 35 Kč.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, časopis  Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…