Podnik Lesy ČR se představí na světové výstavě EXPO

30.04.2015 11:52

Všeobecná světová výstava EXPO 2015 začíná v italském Miláně tento pátek, tedy 1. května. Téma „Potraviny pro planetu, energie pro život“ je zpracováno i v českém pavilonu. Podnik Lesy ČR představí svou expozici od 1. do 15. října.

Podnik Lesy ČR se představí na světové výstavě EXPO
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

„V naší expozici budeme prezentovat dřevo jako obnovitelnou surovinu i jako stavební materiál, s nímž pracují stavaři, truhláři, ale třeba i výrobci hraček. Představíme také lesní pedagogiku a pozveme návštěvníky do státního lesa, v němž v posledních letech budujeme stezky, altány a další turisticky zajímavá místa. Příkladem může být Singltrek pod Smrkem na Frýdlantsku, který využívá stále více rodin s dětmi,“ uvedl generální ředitel podniku Lesy ČR Daniel Szórád. Ve výběrovém řízení na dodavatele expozice, který zpracuje návrh, realizaci i dopravu, uspěla pražská společnost Fullcapacity s cenou 1 470 tisíc korun bez DPH. Hodnoticí komise v dubnu posuzovala kromě ceny také kvalitu prvků i zvolených materiálů a atraktivitu i kreativitu návrhu.

„Ani jedna ze tří předložených nabídek nebyla vyřazena. Fullcapacity zaujala precizním a zároveň kreativním zpracováním nabídky, v níž skloubila moderní technické prvky s českou tradicí,“ uvedl generální ředitel podniku Lesy ČR Daniel Szórád.

Smlouva s vítězným dodavatelem by měla být podepsána během příštího týdne.

Vybraná společnost mimo jiné vytváří i centrální expozici českého pavilonu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…