Podzimní programové novinky televizní Skupiny Barrandov

23.08.2016 9:48

Na podzim chystá televizní Skupina Barrandov řadu programových novinek. Diváci se mohou těšit na pořady z vlastní tvorby, nabídneme jim jak novinky, tak i výběr nejlepších dílů. Společně s akviziční tvorbou vytvoří základní pilíř programu vysílaného především na hlavním kanálu TV Barrandov.

Podzimní programové novinky televizní Skupiny Barrandov
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Od 26. srpna budou páteční večery patřit novému kriminálnímu seriálu DOKTORKA KELLEROVÁ v hlavní rolích s Kateřinou Brožovou, Janem Šťastným, Miroslavem Etzlerem a Markem Vašutem. Doktorka Kellerová odhalí příběhy, které chcete vidět, ale nechtěli byste je zažít.

Návrat oblíbeného moderátora Aleše Cibulky na televizní obrazovky diváci zajisté ocení. Tentokrát si však Aleš nebude zvát známé osobnosti do divadla, ale naopak se za nimi sám vydá do jejich domovů v rámci nového pořadu MŮŽU DÁL? Další aktualitou je talk show NEBEZPEČNÉ VZTAHY, kterou bude provázet Honza Musil. Svým empatickým cítěním a osobním přístupem se bude snažit rozplétat jednotlivé spory a pomoc účinkujícím, aby našli společné řešení jejich problémů. Bořek Slezáček divákům ukáže všechno, co se v České republice nepovedlo v rámci pořadu TAKHLE SI TU ŽIJEME.

V podzimním programovém schématu byly zachovány formáty, které se těší velké divácké oblibě. Sobotní večer bude i nadále patřit pořadu EXKLUZIV KATEŘINY BROŽOVÉ. Rovněž pokračuje zábavný pořad VTIP ZA STOVKU s Václavem Vydrou a Michalem Novotným, kteří do své party přibrali imitátora Petra Jablonského nebo kuchařská show KOLOTOČ V KUCHYNI, v níž bojují soutěžní týmy o desetitisíce korun.

Ani na podzim nebudou chybět případy ze soudního prostředí inspirované skutečnými lidskými osudy, kauzy vyřeší SOUDKYNĚ BARBARA. Víkendové podvečery budou tradičně patřit kulinářskému umění dvou uznávaných kuchařů Jiřího Babici a Jaroslava Sapíka. Na své si přijdou i fanoušci soutěží v zábavném pořadu ČESKÁ TAJENKA, kterým provází Vlasta Korec a také ti, kteří se zajímají o současné módní trendy. V pořadu POPELKA se dozví užitečné rady a tipy od módního guru Osmanyho Laffity. Na televizní obrazovky se rovněž vrátí KUTIL ADAM, jímž bude provázet ostřílená dvojice Adam Novotný a Lucie Šprinclová.

V rámci akviziční tvorby nabídne TV Barrandov premiéru romantického seriálu MOC OSUDU, nebude chybět ani divácky velmi oblíbený formát JULIE A NIKOLAS. Na své si přijdou i fanoušci nadpřirozených jevů díky mysterióznímu seriálu VĚŘTE NEVĚŘTE.

Věřím, že i tentokrát oceníte bohatou nabídku pořadů všech kanálů Skupiny Barrandov. TV Barrandov, KINO Barrandov, Barrandov PLUS i MUZIKA Barrandov vám báječně zpříjemní podzimní čas.

DOKTORKA KELLEROVÁ

Premiéra 26. srpna
Každý pátek od 20:20 na TV Barrandov
V hlavních rolích: Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Miroslav Etzler a Marek Vašut

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, za sebou zanechává svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru psychiatrie a rovněž se dostává i k soudnímu znalectví. Řeší neobvyklé případy běžných lidí, které se v životě mohou stát komukoli z nás. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy. Důležité je rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud ji přivede do cesty nového muže, od kterého si však DOKTORKA KELLEROVÁ drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta.

„Doktorka Kellerová se rozvedla, opustila původní profesní prostředí a přestěhovala se jinam. Nyní má svou novou kancelář, ordinaci, rozšířila své profesní kompetence a dostává se do úplně jiných prostředí. Potkává nové postavy, řeší nové příběhy a hledá sama sebe. Nachází v sobě úplně jiný potenciál a sílu, má vize ve vztahu k okolí i k životu, což je herecky velice zajímavé. Pro mě osobně to byla krásná zkušenost,“ prozradila o seriálu Kateřina Brožová.

MŮŽU DÁL?

Premiéra 31. srpna
Každou středu od 20:20 na TV Barrandov
Pořadem provází Aleš Cibulka

Oblíbený moderátor se vrací na televizní obrazovky! Aleš Cibulka si užil zasloužený odpočinek a nyní je opět v plném nasazení. Pro TV Barrandov připravuje zcela nový formát pořadu, který dostal název MŮŽU DÁL? Tentokrát nebude zvát známé hosty do divadla, jako tomu bylo v případě úspěšné show Sejdeme se na Cibulce, ale naopak on přijme pozvání k nim domů. Dostane se však mnohem dál, než byste očekávali.

Cibulkovy pořady se v minulosti setkaly s velkým diváckým ohlasem, není proto divu, že vedení televize příznivě uvítalo jeho vlastní nápad na nový pořad, který má originální formát. „Ač jsem už moderoval hodně pořadů, něco takového jsem ještě nezažil. Je to jako splněný sen, protože jsem dostal od majitele TV Barrandov otázku: Co by mě bavilo? Co bych tedy chtěl dělat? Bylo to na poradě, kde byli přítomni majitel televize, programový ředitel a Jakub Wehrenberg jako režisér. Každý jsme přišli s nějakým nápadem a upekli to vzájemně,“ prozradil nadšený moderátor.

A na co se Aleš při prozkoumávání domovů slavných osobností těší nejvíce? „Zajímá mě, jaká je jejich sedačka, kde odpočívají, jaké je jejich zázemí nebo pracovna, protože ta o člověku hodně vypoví. Třeba už jen to, jak si byt vyzdobíte, zda tam máte obrázky, jaké fotografie si dáte do bytu, o vás hodně napovídá,“ nastínil věčně optimistický Cibulka.

NEBEZPEČNÉ VZTAHY

Premiéra 27. srpna
Každou sobotu a neděli od 17:30 na TV Barrandov
Pořadem provází Jan Musil

NEBEZPEČNÉ VZTAHY na nás číhají na každém kroku. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých ale mohou vstoupit nepřejícné osoby. Vznikají problémy, pomalu jde do tuhého, začínají se stupňovat hádky ať už doma nebo v práci a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným.

Nový pořad TV Barrandov není tedy pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně. O situacích a starostech, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále.

Moderování se ujal Honza Musil, který se tak stal novou tváří TV Barrandov. Svým empatickým cítěním a osobním přístupem se bude snažit rozplétat jednotlivé spory a pomoc účastníkům, aby našli společné řešení svých problémů. O Musilovi je známo, že pečlivě a s rozvahou vybírá, jakou pracovní nabídku přijme. Proč tedy souhlasil s právě s tímto moderováním pořadu Nebezpečné vztahy? „Kdysi jsem řekl, protože jsem spojovaný samozřejmě nejvíc s talk show, byť jsem dělal různé pořady za svoji éru v televizích, že nevezmu žádný jiný pořad, než bude show, kde budou hlavní roli hrát lidi, kterým budeme nějakým způsobem pomáhat a motivovat k tomu, aby ve svém životě věci nějakým způsobem změnili. To je zároveň odpověď, protože Nebezpečné vztahy, byť mají takhle úžasný název, tak je to hlavně talk show o normálních lidech, kteří žijí běžné životy a mají problémy, které my vlastně nějakým způsobem řešíme, a tak se dotýkají každého z nás.“

TAKHLE SI TU ŽIJEME

Premiéra 31. srpna
Každou středu od 21:45 na TV Barrandov
Pořadem provází Bořek Slezáček

Podvody, zpronevěry, průšvihy. Diváci barrandovské televize se mohou těšit na nový pořad TAKHLE SI TU ŽIJEME, který ukáže všechno, co se v České republice nepovedlo. Naše kamery najdou úředníka, co se snažil všechno ututlat a zjistí, kdo si nejvíc namastil kapsu.

„Je to pořad, který by měl lidi naštvat a zároveň bavit, což je velká výzva. Součástí budou poměrně obsáhlé reportáže o různých bizarních projektech a vůbec o způsobech, jak se dají peníze z veřejných rozpočtů nebo dotací vyhazovat oknem. A tím si v podstatě dáme razítko na to, co si tady všichni myslíme a takhle si tu s tím žijeme,“ prozradil o novém formátu Bořek Slezáček.

Ve studiu budou kromě moderátora přítomni také hosté z řad novinářů a známých osobností. „Budeme si povídat, ale ne vždy a nutně k tomu danému tématu. V reportážích už bude řečeno všechno a rozebírat pořád dokola, že se tu holt dějí takové věci, by asi nikoho moc nebavilo. Budeme si z toho tedy dělat spíš legraci a snažit se to odlehčit, co jiného nám v této souvislosti zbývá,“ říká odhodlaný moderátor, který se krom jiného těší i na kontakt s živým publikem.

EXKLUZIV KATEŘINY BROŽOVÉ

Premiérové díly od 3. září
Každou sobotu večer po 22. hodině na TV Barrandov
Pořadem provází Kateřina Brožová

Nahlédněte spolu s námi do světa hvězd a jejich nejbližších. EXKLUZIV KATEŘINY BROŽOVÉ je mimořádná talk show. Jejími hosty jsou výrazné osobnosti české kultury a společenského života v doprovodu svých nejbližších a nejmilejších. Přicházejí se svými partnery, dětmi, přáteli či kolegy.

V atmosféře připomínající přátelské povídání v obýváku u dobré kamarádky se pak odvíjí neformální rozhovor hostů s Kateřinou Brožovou, který s postupujícím časem nabývá na důvěrnosti a uvolněnosti. Rozhovor, v němž se objevují zcela nové neznámé informace, případně informace známé z minulosti, které jsou pro mladší diváky z kategorie neuvěřitelných až neskutečných.

Vzhledem ke složení hostů není nouze o mezigenerační či ne/kolegiální výměny názorů, veselé historky, leckdy také překvapivá odhalení či přiznání. To vše v zábavném tónu a pohodě.

Můžete se těšit také na speciální díly, neboť Kateřina Brožová čas od času přijme pozvání od známých osobností a vypraví se ze studia do různých koutů České republiky. Prvním, za kým se takto vypravila do Hustopečí, byl král moravské cimbálovky Jožka Šmukař.

POPELKA

Premiérové díly od 22. srpna
Každý všední den od 16:10 na TV Barrandov
Porotcem, který hodnotí jednotlivé soutěžící je Osmany Laffita

Která žena by nemilovala nakupování? A když se k tomu ještě připojí touha vytáhnout se před trojicí závistivých soupeřek módními triky, tak zajímavými nápady jenom srší. Reality show POPELKA se těší velké divácké oblibě, proto se TV Barrandov rozhodla pokračovat v jejím natáčení ovšem s pár vylepšeními. Nechybí módní guru Osmany Laffita, který dává soutěžícím další cenné rady o oblékání.

Každá z čtveřice soutěžících získá na své pomyslné konto 10 tisíc korun s jasným úkolem – ve vybraných obchodech obchodního centra musí během hodiny a půl vše utratit, co nejlépe se obléknout a zkrášlit podle zvoleného tématu. Zadání bývá mnohdy tvrdý oříšek, dámy se musely poprat například s koncertem bratrů Nedvědů na Strahově, pohovorem na redaktorku do módního časopisu nebo sraz spolužáků po letech v noblesní restauraci. Již tak náročný úkol ztěžuje navíc fakt, že v nových dílech pořadu Popelka, musí účastnice nakupovat s pánským doprovodem v podobě manžela, přítele nebo třeba bratra. Někteří své drahé polovičky statečně podporují, jiní podstupují vše s utrápeným výrazem a nevolí. Zatímco jedna ze soutěžících běhá se svým doprovodem jako smyslů zbavená z obchodu do obchodu, aby ukořistila ty nejlepší kousky, další tři se baví na její účet a šmejdí jí hlava nehlava v šatníku s cílem vybrat ty „nejlepší“ módní výstřelky.

Tím však zábava nekončí. Po náročných nákupech následuje to nejdůležitější – předvedení výsledného outfitu, který konkurentky veřejně hodnotí a bodují. Ten, kdo získá nejlepší hodnocení, vyhrává, ale… svým bodováním může ještě kartami pořádně zamíchat uznávaný stylista a návrhář Osmany Laffita. Všechny soutěžící si domů odnášejí svůj nákup a vítězka celého týdne navíc získá ceny v hodnotě několika desítek tisíc korun.

SOUDKYNĚ BARBARA

Premiérové díly od 22. srpna
Každý všední den od 17:10 na TV Barrandov
Soudkyni Barbaru ztvárňuje Pavlína Kafková / Alena Sasínová-Polarczyk
v roli advokátů se střídají Karolína Hlavačková, Lenka Vacvalová, Vladimír Polák, Jaroslav Mendel, Marek Dobeš a Milan Malinovský

Divácky velmi úspěšný pořad televizní stanice TV Barrandov, SOUDKYNĚ BARBARA, nabízí příběhy, které vycházejí z reality všedních dnů a z případů, které se skutečně staly. V roli soudkyně Barbary se objevuje Pavlína Kafková. Ortel nad jednotlivými kauzami vynese každý všední den v 17:10.

Představitelé barrandovského seriálu v květnu oslavili první rok od chvíle, kdy se tento úspěšný pořad začal natáčet. Při této speciální příležitosti se na place sešli všichni představitelé advokátů, herečky Karolína Hlavačková a Lenka Vacvalová, nechyběli ani jejich mužští kolegové Vladimír Polák, Jaroslav Mendel, Marek Dobeš a Milan Malinovský. Na pořádek v soudní síni dohlížela tradičně Pavlína Kafková, představitelka hlavní postavy.

"Plně si uvědomuji, že jako soudkyně rozhoduji lidské příběhy. Jsem razantní, ale lidská, citlivá i rázná. Budu ale i lehce provokovat. Přestože role soudkyně je pro mě nová, v okamžiku natáčení rozvodového stání se mi okamžitě vybavila vlastní zkušenost. Seriál je opravdu hodně autentický, a to mě na něm právě baví," řekla o natáčení Pavlína Kafková.

Který ze soudních příběhů se zapsal do paměti této herečky? „Byl o otci, který žaloval nemocnici, že použila orgány jeho šestnáctileté zemřelé dcery a nedala mu žádnou informaci o tom, že orgány urgentně použije. Když se setkal u soudu s matkou dítěte, kterému orgány jeho dcery zachránily život, svůj pohled na věc změnil,“ prozradila představitelky soudkyně Barbary. Kauzy z prostředí české justice vysíláme každý všední den od 17:10 na stanici TV Barrandov.

Další formáty z vlastní tvorby, na které se mohou diváci těšit na TV BARRANDOV

KOLOTOČ V KUCHYNI

Kulinářská show
Každé úterý a čtvrtek od 20:20
Jeden moderátor, dva soutěžní týmy, třicet minut vaření. Tým může tvořit jakákoli trojice, tedy rodina, přátelé, kolegové, spoluhráči, zkrátka každý, kdo se dobře zná a má chuť dobře se pobavit a uvařit i přesto, že v kuchařských dovednostech zrovna nevyniká. Soutěžící budou čelit nelehkému úkolu – během krátkého času musí zvládnout uvařit pokrm dle vybraného receptu. Který z receptů je lepší, ohodnotí profesionální kuchař. Vítězný tým získá deset tisíc korun a postoupí do dalšího kola.

VTIP ZA STOVKU
Zábavná show
V pondělí od 21:50
Václav Vydra a Michal Novotný jsou tu s dalšími stovkami vtipů. Chybět nebude zajímavý host, vtipy posbírané přímo na ulici a pro zpestření přibude i hudební vystoupení. Jednotlivé díly zpestří svou účastí i celá řada osobností a politiků, ti všichni budou v jednom těle známého imitátora Petra Jablonského.

ČESKÁ TAJENKA
Soutěžní pořad
Každý všední den od 15:35
Pro všechny příznivce přísloví a slovních hříček startuje každý všední den odpoledne zábavná soutěž ČESKÁ TAJENKA. Na soutěžící čekají nejen záludné hádanky, které si připravil moderátor Vlasta Korec, ale také řada zajímavých cen.

KURŇA, CO TO JE?
Zábavná show
Každé pondělí večer od 20:20
Pavel Zedníček, jeho synovec Kuba, a každý týden šest soutěživých hostů z řad slavných osobností, kteří se kurňa rádi a dobře baví. Kdo z nich nejrychleji uhodne správná slova, písničku pozpátku nebo tajemný předmět? Rytmus soutěži udává originální orcherstr Tam Tam Batucada.

BABICA VS. SAPÍK
Kulinářská show
Každou sobotu a neděli od 16:35
Širokou veřejností milovaný kuchař Jirka Babica to opět nebude mít jednoduché, na záda mu bude opět dýchat uznávaný nestor české gastronomie kuchař Jaroslav Sapík. Tito dva se proti sobě však nepostaví jako úhlavní nepřátelé, ale jako rovnocenní partneři. Rozdíl je pouze v přístupu, nikoli v kvalitě. Zajímavé recepty ze známých ingrediencí předvedou znalci kulinářského řemesla každý víkendový podvečer.

KUTIL ADAM
Kutilská show
Premiéra od 17. září
Každou sobotu kolem poledne
V jednoduchosti je krása, tak proč si život nezjednodušit praktickými vychytávkami, které si pro diváky TV Barrandov připravil kutil Adam Novotný společně se svou parťačkou Lucií Šprinclovou.

Jaké další pořady nabídne TV Barrandov na podzim?

MOC OSUDU
Dramaticko-romantický seriál
Premiéra od 25. srpna
Hrají: C. Dere, M. A. Alakurt, B. Yilmaz, C. Toktaş, D. Saltoglu a další / Režie: G. l Oguz
Každé úterý a čtvrtek od 21:30 Vášnivý příběh lásky Borana, který se neustále zmítá mezi svým srdcem a tradicemi, a Sily, která celý život své srdce živila nenaplněnou touhou! Její osud ji ve třech letech odtrhl od její rodiny a přivedl ji do Istanbulu. Dívka vyrůstala v jedné velké lži, jejíž kořeny jsou na východu, ale žije na západě. Dokud se Sila snaží zapustit kořeny v úplně jiném světě, neuvědomuje si, že osud dívek z toho kraje určují jiní. Jediné jedno slovo, které Sila v životě neslyšela, ji změní život od základů. Násilím ji vdají za Borana, hlavu rodu, o němž vůbec nic neví, proto, aby zachránila život bratrovi, kterého celý život neznala. Sila žije v obrovském domě uvězněná mezi pravidly a tradicemi, které nelze zbořit a každý den připravuje plány na svůj útěk. Neuvědomuje si však, že to, před čím vlastně utíká, je nespoutaná láska k Boranovi, která v ní pomalu rozkvétá. Rodinná tradice, úcta a pokora postaví krásnou Silu před životní zkoušku.

JULIE A NIKOLAS
Pokračování německého romantického seriálu
Hrají J. Newrkla, J. Hartmann, M. Seefried, N. Warmuth, S. Koch a další
Každý všední den po 13. hodině
Nikolas se na svatbě Pauline a Leonarda dozvěděl, že Julie, kterou potkal u jezera a která se vydává za Sophii, je jeho sestra. Bratři ho přesvědčí, aby se sešel se svým otcem a odpustil mu, s čímž nakonec souhlasí. Místo usmíření se však opět pohádají a ve zlém se rozchází. Julie by se Nikolasovi ráda svěřila s tím, že není jeho sestra, ale obává se vězení. Situaci jí ztíží, když se jí její milovaný přizná k tomu, že ji chtěl původně požádat o ruku.

VĚŘTE NEVĚŘTE
Mysteriózní seriál
Každou neděli večer od 22:20
Zahrajte si neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy. James Brolin nabídne pět příběhů - které z nich napsal scenárista a které přinesl sám život?

PÁTEČNÍ FILMY NA TV BARRANDOV

Každý pátek po 21:25

KRÁLOVA ZAHRADNICE
26. srpna
Král Slunce toužil, aby se versailleské zahrady staly srdcem království a Kate Winslet vytvoří dílo nevídané krásy. Život na královském dvoře představuje nejen velkolepou nádheru, ale také lásku, intriky, neřest, nenávist...
Britský historicko-romantický film (2014).
Dále hrají M. Schoenaerts, A. Rickman, C. Valdés, S. Waddington a další.
Režie A. Rickman

TAJEMNÝ CIZINEC
2. září
Úspěšná galeristka Kathrina s manželem Christopherem, renomovaným architektem, a dcerou Nelly tvoří dokonalou rodinu. Setkání s Alexandrem, kterého potkává každý den cestou do práce, jí najednou dosavadní život změní...
Německý film (2010).
Hrají N. Brennicke, M. Nebbou, M. Waschke, L. Mohmand, Ch. Schorn a další.
Režie Ch. Alvart

KONEC LŽÍ
9. září
Když se po letech objeví v rodném městě Susannina mladší sestra Mia, obává se, že zničí celý její dosavadní život. Susanniny nejhorší obavy se brzy naplní a mezi oběma sestrami tak začíná boj o lásku a štěští...
Německo-rakouský thriller (2013).
Hrají K. Böhm, K. Schumann, A. Szyszkowitz, T. Fischer, J. Horst a další.
Režie M. O. Rosenmüller

ROMANTICKÉ FILMY NA TV BARRANDOV

Každou sobotu od 20:20

ŠŤASTNÁ NEHODA
27. srpna
K výročí svatby se hodí Ferrari. Stejného názoru jsou i bratři Thomas a Andy. Ale… půjčené Ferrari je nabourané, oprava drahá a ještě ke všemu Thomase srazila svým kabrioletem krásná Lisa. V hlavách obou bratrů se tak zrodil plán, jak škodu na autě zaplatit!
Německá romantická komedie (2005).
Hrají O. Mommsen, W. Hegenbarth, B. Schöne, T. Sander, E. Uhlig, B. Bauer a další.
Režie S. X. Rost

29 A JEŠTĚ PANNA
3. září
Vic je mladá, krásná, inteligentní žena... ale stále čeká na toho pravého. Než jednoho dne potká Nika, pana dokonalého, do kterého se zamiluje.
Německá romantická komedie (2007).
Hrají A. Kubin, O. Bootz, V. Baranyai, M. Hill, O. K. Wnuk a další.
Režie H. Haase

KONEC ZLATÝCH ČASŮ
10. září
Martin a Lars žili za studentských let bohémským životem. Teď je jim třicet a oba si uvědomují, že je čas usadit se a najít si partnerku na celý život…
Německá romantická komedie (2006).
Hrají S. Ströbel, S. Luca, I. P. Klink, J. Brendler, U. Bähnk a další.
Režie A. Ernst

ZAMILOVANÝ DRSŇÁK
17. září
Katrin je sama na výchovu dospívajících dvojčat Luisi a Lukase. Když jí do života vstoupí Frank, nadšený motorkář a majitel tetovacího studia, rázem obrátí její poklidný život vzhůru nohama. Je totiž otcem jejich dětí, jež byly počaty ze zkumavky…
Německý romantický film (2007).
Hrají A. Dobra, K. Ursinus, T. O. Schultz, R. Muller a další.
Režie E. Wilhelm

KRIMI FILMY NA TV BARRANDOV

Každou neděli od 20:20

SMRT V LEPŠÍ SPOLEČNOSTI
28. srpna
I na Kanárských ostrovech řádí vrah! Vyšetřování nabere nečekaný směr, důkazy vedou k šokujícímu zjištění...
Německo-rakouská krimi série (2006).
Hrají F. Wepper, S. Wepper, S. Kirchberger, A. Rohde, O. Tobias a další.
Režie P. Sämann

SMRT V LEPŠÍ SPOLEČNOSTI: SMRT V DUBOVÉM LESE
4. září
Ani na dovolené ve Švédsku, kam doktor Winter odjel i se svou dcerou Alexandrou, se nevyhne vyšetřování vraždy. Tělo oběti však zmizelo...
Německo-rakouská krimi série (2008).
Hrají F. Wepper, S. M. Wepper, M. Herz-Kestranek, B. Bettermann a další.
Režie P. Sämann

SMRT V LEPŠÍ SPOLEČNOSTI: VRAH S TVÁŘÍ BERÁNKA
11. září
Doktor Winter přijíždí navštívit svoji dceru do Hamburku. Když se její spolubydlící nevrátí domů, zjistí, že to nebyla žádná studentka hudby, ale společnice v eskortní službě a poslední noc trávila u senátora Niehause...
Německo-rakouská krimi série (2008).
Hrají F. Wepper, S. Wepper, G. Landgrebe, W. Roth, D. Hollinderbäumer a další.
Režie H. Werner

SMRT V LEPŠÍ SPOLEČNOSTI: SMRTÍCÍ RŮŽE
18. září
Mnichovského krále delikates našli mrtvého. Doktor Winter pomáhá dceři, která začala pracovat v bulvárním časopise, najít jeho milenku...
Německo-rakouská krimi série (2008).
Hrají F. Wepper, S. Wepper, A. Held, K. Jacob, A. Schmölzer a další.
Režie P. Sämann

KINO BARRANDOV

Televizní stanice KINO Barrandov žije filmem a seriály

KRIMINÁLKA BERLÍN
Kriminální seriál
Hrají F. Kempter, M. Klimsa, K. Block, O. Bender, T.Michaelis, H. Wegener a další
Premiéra 13. září
Každé úterý od 20:20
Špičková policistka Julie a její bývalý šéf Johannes tvoří dokonalý vyšetřovací tým. I když mají rozdílné povahy, musejí spolupracovat.

TŘICET PŘÍPADŮ MAJORA ZEMANA
Televizní seriál
Hrají V. Brabec, P. Haničinec, K. Hlušička, J. Adamíra, M. Willig a další
Premiéra 25. srpna
Každý čtvrtek od 20:20
Třicet případů majora Zemana je televizní seriál natočený v letech 1974–1979. Režisérem byl Jiří Sequens. Děj se odehrává mezi léty 1945–1973, hlavní postavou je příslušník SNB Jan Zeman, kterého hraje Vladimír Brabec. Ten se vyskytuje v každém díle a postupně se v seriálu vypracuje z civilisty až na náčelníka pražské kriminálky. Seriál vznikal v době hluboké normalizace k 30. výročí vzniku SNB. Jeho cílem bylo propagovat a obhajovat činnost bezpečnostní aparátu socialistického Československa a očernit odpůrce komunistického režimu a podle toho je nutno k seriálu přistupovat. Na natáčení seriálu se také podílelo pomocí Tiskového odboru i Federální ministerstvo vnitra. Jako všechna díla své doby v něm byla řada skutečností uváděna do smyšlených souvislostí, nebo některá fakta zcela měněna. Většina dílů seriálu je sice natočena na základě skutečných událostí s řadou nepozměněných faktů, ale jejich celkové, ideové vyznění je poplatné době a účelu vzniku seriálu. To je důvod, proč je seriál označován jako propagandistický.

STŘEDEČNÍ FILMY NA KINO BARRANDOV

Každou středu od 20:20

SHARK LAKE
24. srpna
Hrají: Dolph Lundgren, Malakul Lane Sara, Aaron Milligan Michael, Doleac Miles, Ceallach John, Bardha Ele, E. Nichols Lance

NEBEZPEČNÁ POSEDLOST
31. srpna
Hrají: Leonie Benesch, Jördis Triebel, Benjamin Sadler, Schick Clemens, Sascha Lara Bleuler, Mor Cohen, Michael Coresh

NAVZDORY OSUDU
7. září
Hrají: Lisa Martinek, Beat Marti, Miranda Leonhardt, Sarah Masuch, Jasmin Schwiers

ZASLEPENÝ POMSTOU: RODINA V OHROŽENÍ
14. září
Hrají: Susanna Simon, Jochen Horst, Isolda Dychauk, Willi Gerk, Diego Wallraff, Karim Cherif, Henning Peker, Katrin Pollitt, Anna Böttcher

NEZAPOMEŇ NA MĚ
21. září
Hrají: Dennenesch Zoudé, Bart Johnson, Dean Norris, Brandy Snow, Anja Nejarri, Karin Baal, Ann-Cathrin Sudhoff

SOBOTNÍ FILMY NA KINO BARRANDOV

Každou sobotu od 20:20

RISKANTNÍ PLÁN
27. srpna
Hrají: Martin Butzke, Richy Muller, Julia Brendler, Christian Beermann, Michaela Caspar, Claudia Eisinger, Markus Ertelt, Rainer Furch

ČAS ZÚČTOVÁNÍ
3. září
Hrají: Stephan Luca, Petra Kleinert, Mina Tander, Alexander Scheer, Christoph Grunert, Michael Gwisdek, Michael Kind, Andreas Hoppe

JURSKÝ PARK: LOS ANGELES
10. září
Hrají: Christopher Atkins, Greg Evigan, Marie Westbrook, Michael Gross, Geoff Meed

SOBOTNÍ MINISERIÁLY NA KINO BARRANDOV

Každou sobotu od 20:20

OSTROV POKLADŮ
17. září
Hrají: François Goeske, Diane Siemons-Willems, Redl Christian, Jovanovic Aleksandar, Tramitz Christian, Jürgen Vogel a Tobias Moretti, který se proslavil například díky seriálu Komisař Rex

KRÁSKA A PIRÁT
24. září
Hrají: Ken Duken, Claire Keim, John Gottfried, Herz-Kestranek Miguel, Stephan Luca, Giering Frank, Nickel Jochen, Landgrebe Gudrun, López Pepa

WESTERNOVÉ FILMY NA KINO BARRANDOV

Každou neděli od 20:20

TAKÉ ANDĚLÉ JEDÍ FAZOLE
28. srpna
Hrají: Bud Spencer, Giuliano Gemma, Bill Vanders, Robert Middleton, Riccardo Pizzuti, Lara Sender, Steffen Zacharias, Francy Fair, Claudio Ruffini

KDO NAJDE PŘÍTELE, NAJDE POKLAD
4. září
Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, John Fujioka, Louise Bennett, Salvatore Borghese, Kainowa Lauritzen, Mirna Seya, Terry Moni Mapuana, Linda Prast, Kathy Lun

DVOJNÍCI
11. září
Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, April Clough, Harold Bergman, C.V. Wood Jr., Dary Reis, Nello Pazzafini, José Van de Kamp, Fernando Amaral, Roberto Roney, Athayde Arcoverde, Claudioney Penedo

DVA VÝTEČNÍCI
18. září Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, David Huddleston, Luciano Catenacci, Ezio Marano, Luciano Rossi, Luigi Casellato, Edy Biagetti, Jill Flanter, April Clough, Riccardo Pizzuti

JDI NA TO
25. září
Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, Buffy Dee, David Huddleston, Riccardo Pizzuti, Faith Minton, Dan Rambo, Susan Teesdale, Dan Fitzgerald, Al Nestor, Christine Troples, Woody Woodbury

BARRANDOV PLUS

Televizní stanice Barrandov PLUS potěší všechny, kdo mají rádi zajímavé dokumenty

ČÍNSKÉ NÁRODNÍ MUZEUM
Jedno z největších muzeí na světě je domovem kaligrafických a uměleckých sbírek, které představují vývoj čínské civilizace od počátku po současnost. Plán hlavního muzea, které se nachází v chrámu Konfucia, byl připraven v roce 1953. Muzeum se nachází podél západního rozšíření Chang'an Street, First Street Číny, formálně bylo otevřeno v roce 1981.

ČÍNSKÉ MEGASTAVBY
Největší, nejvyšší, nejdelší… Takové jsou čínské stavby budoucnosti.

ZÁZRAK JMÉNEM MEKONG
Mekong nabízí nesčetné obohacující objevy: nádherné flóry a bohatou faunu, majestátní hory a divokou tibetskou krajinu Greater Mekong, soutěsky, tichá jezera a úchvatné vodopády. Objevte nespočet chrámů postavených na jejích březích, které odhalují přítomnost buddhismu, ale především život 320 milionů lidí, kteří žijí podél řeky. Ta teče přes šest zemí: Čínu, Barmu, Thajsko, Laos, Kambodžu a Vietnam. I v případě, že země, jazyky, historie, zvyky a národnosti jsou odlišné, dává tato řeka nesporný ekonomický, sociální a duchovní odkaz regionu, často je nazývána Greater Mekong.

KOUZLA ČÍNSKÉ KUCHYNĚ
Čínská kuchyně se vyznačuje pestrou škálou chutí, vůní, barev, tvarů a neobyčejnou fantazií, se kterou se pokrmy připravují.

KLENOT ČÍNY
Čína dala světu vynález, který používá snad úplně každý - porcelán. Jaký je jeho původ?

HEDVÁBNÁ CESTA
Hedvábná cesta ve starověku zajišťovala obchodní a kulturní kontakt mezi Východem a Západem.

NOVÁ HEDVÁBNÁ STEZKA
Od pradávna byla důležitou obchodní trasou spojující Evropu a Asii. Dnes se díky moderním technologiím začíná psát nová etapa vývoje Hedvábné stezky. ZAKÁZANÉ MĚSTO V srdci čínské metropole se nachází sídlo čínských císařů. Zakázané město, které bylo dlouhá staletí obyčejným smrtelníkům plně uzavřeno. Císařský palác sloužil jako místo pobytu 24 císařům během dynastií Ming a Qing v letech 1368 až 1911, nyní je nyní používán jako muzeum.

DOKTORKA KELLEROVÁ
Kriminální seriál
Hrají Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Miroslav Etzler a Marek Vašut
Repríza seriálu každou sobotu od 20:20
Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem. Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta.

TO NEJLEPŠÍ Z BARRANDOVSKÝCH POŘADŮ
Na stanici Barrandov PLUS mohou diváci sledovat reprízy nejnovějších pořadů, jejichž díly bohužel propásli, ale i formáty, které se těší největší oblibě, jako je například Popelka nebo Vtip za stovku.

KATASTROFICKÉ FILMY NA BARRANDOV PLUS

Každé pondělí od 20:20

SMRT Z HLUBIN
22. srpna
Hrají: Lavinia Wilson, Grimm Hubertus, Fahri Ögün Yardim, Katja Weitzenböck, Bernd Meinert, Xavier Hutter, Casey Sieruan, Johanna Dürolf

SUPER HURIKÁN
29. srpna
Hrají: Casper Van Dien, Beach Michael, Lieving Sarah, Bryan Head, Keith Meriweather, Chad Brummett, Dale O'Malley, Hayley Derryberry, Alex Knight

ZNIČUJÍCÍ STŘET
5. září
Hrají: Chokachi David, Carrere Tia, Meghan McLeod, Abell Tim, Janis Peebles, Dee Wallace, Marc Barnes, Jon Briddell, Graham Clarke

SMRTÍCÍ LAVINA
12. září
Hrají: Désirée Nosbusch, Vincent Perez, Aladin Reibel, Jacques Spiesser, Eva Habermann, Rybicka Natalia, Lang Mirko, Sachers Walter, Stelmaszyk Krzysztof

KRÁTER POD MĚSTEM
19. září
Hrají: Forestieri Liane, Girnth Marco, Michael Lott, Oliver Stritzel, Grashof Christian, Henning Baum, Lehmann Jürgen

FAKTOR 8 – SMRTÍCÍ VIRUS
26. září
Hrají: André Hennicke, Butler Jaymes, François Goeske, Gesine Cukrowski, Stephan Luca, Muriel Baumeister, Emilia Schüle, Oliver Mommsen, Block Kirsten

BARRANDOV MUZIKA

Hudební stanice Barrandov MUZIKA naladí všechny na tu správnou notu

EVA A VAŠEK
Každý den od 20:00
• 22. srpna Oblíbené písničky
• 23. srpna Setkání na Řípu – Morava krásná zem
• 24. srpna Setkání na Řípu – To býval ráj
• 25. srpna Setkání na Řípu – Ta naše písnička česká
• 26. srpna Setkání na Řípu – Silvestrovská párty
• 27. srpna Pláže a slunce Jadranu
• 28. srpna S písničkou po Mexiku
• 29. srpna První láska
• 30. srpna V Hospůdce u SURFu
Patříte mezi fanoušky legendární hudební dvojice Eva a Vašek? Zpříjemněte si večer a zaposlouchejte se do jejich oblíbených hitů. Pořad budeme vysílat v průběhu celého léta, těšit se můžete i na nové klipy.

HVĚZDY NA BARRANDOVĚ
22. srpna od 17:25
Daniel Rous, Heidi Janků, Ivanka Devátá, Josef Vágner, Kateřina Brožová, Kateřina Macháčková, Michal Kavalčík, Oldřich Navrátil, Otakar ml. Brousek, Stanislav Hložek, Tereza Vágnerová, Sandra Pogodová, Štefan Skrúcaný

23. srpna od 17:25
Barbora Mottlová, Dalibor Janda, Ilona Csáková, Jarmil Škvrna, Jaroslava Obermaierová, Jiřina Anna Jandová, Josef Zíma, Karel Zima, Kateřina Jačková, Klarisa Pivodová, Linda Finková, Michal Kavalčík, Michal Maléř, Oldřich Navrátil, Ondřej Ruml, Pavel Trávníček, Petr Smazal, Sandra Pogodová, Štefan Skrúcaný

24. srpna od 17:25
Barbora Mottlová, Daniel Hůlka, Dáša Kouřilová, Eva Pilarová, Ivan Vyskočil, Jaroslav Sypal, Josef Carda, Marcela Březinová, Martina Hudečková, Michal Kavalčík, Miluše Bittnerová, Otakar Jirák, Pavla Bečková, Petra Janů, Václav Knop, Václav Upír Krejčí, Sandra Pogodová, Štefan Skrúcaný

SEJDEME SE NA CIBULCE – NOC NA KARLŠTEJNĚ
29. září od 14:50
Aleš Cibulka si pozval speciální hosty, slavit budou 10 let od premiéry muzikálu Noc na Karlštejně. Popovídat si a možná i zazpívat přijdou Kateřina Brožová, Václav Vydra, Mojmír Maděrič, Pavel Rímský a další RINGO FAMILY I. a II. 31. srpna a 1. září od 17:25 František Ringo Čech ve své zábavné show, jeho partnerem je Milan Markovič. Těšit se můžete na scénky, písničky a možná i nějaké to překvapení.

STANDA HLOŽEK 60
30. srpna od 14:55
Koncert k šedesátinám Standy Hložka. Popřát a zazpívat přijdou Hana Zagorová, Petra Janů, Karel Vágner a Jiřina Bohdalová.

BARRANDOVSKÁ ABECEDA SPECIÁL I. + II.
22. a 23. srpna po 15. hodině
Na obrazovky se vrací oblíbené osobnosti televizní zábavy, chybět nebudou vtipné scénky, krásné písničky a známé tváře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…