Pojeďte na festivaly s Českými drahami a získejte slevu na vstupném

28.06.2014 12:01

Rock for People, Colours of Ostrava a Sázavafest jsou populární letní festivaly, na které míří tisíce fanoušků. Do míst konání festivalů, tedy do Hradce Králové, Ostravy i Světlé nad Sázavou lze pohodlně dojet vlaky Českých drah, ušetřit na jízdném a držitelé In Karty ještě získají slevu na vstupném.

Pojeďte na festivaly s Českými drahami a získejte slevu na vstupném
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Rock for People, 3. – 5. července, Hradec Králové

České dráhy nabízejí návštěvníkům Rock for People slevu VLAK+, se kterou ušetří 50 % ze zpátečního jízdného. K uznání slevy je třeba jízdenku před cestou zpět nechat orazítkovat na stánku Českých drah v areálu festivalu. Jízdenka má prodlouženou platnost od 1. do 6. července 2014, přičemž první den platnosti si stanoví cestující sám, poslední den platnosti je vždy 6. července. U pokladních přepážek Českých drah jsou navíc v prodeji také vstupenky na festival. Držitelé In Karty mají slevu 150 Kč na celofestivalovou vstupenku (místo 1 650 Kč zaplatí 1 500 Kč) a slevu 90 Kč na jednodenní vstupenku na poslední den festivalu 5. července, kdy vystoupí skupina Lucie (místo 790 Kč zaplatí 700 Kč).

Colours of Ostrava, 17. – 20. července, Ostrava

Nabídku VLAK+ je možné využít také k cestě na Colours of Ostrava. I v tomto případě návštěvníci ušetří polovinu ze základního zpátečního jízdného. Jízdenka má prodlouženou platnost od 14. do 20. července 2014. První den si platnosti si stanoví cestující sám, poslední den platnosti je vždy 20. července. Před zpáteční cestou je opět potřeba nechat si jízdenku označit razítkem ve stánku ČD v areálu festivalu. Držitelé In Karty mají slevu 10 % na vstupném, tj. zaplatí místo 2 210 Kč pouze 1 990 Kč.

Sázavafest, 31. července – 2. srpna, Světlá nad Sázavou

Za podobných podmínek jako u Rock for People a Colours of Ostrava poskytnou České dráhy slevu VLAK+ i na Sázavafest. Návštěvníci, kteří na něj vyrazí vlakem, opět ušetří s jízdenkou VLAK+ polovinu ze základního zpátečního jízdného a pokud jsou držiteli In Karty, dostanou slevu 100 Kč na vstupné (místo 650 Kč zaplatí pouze 550 Kč). Jízdenka VLAK+ má prodlouženou platnost od 30. července do 3. srpna. 2014. První den si platnosti si stanoví cestující sám, poslední den platnosti je vždy 3. srpna. K uznání slevy je potřeba nechat jízdenku před cestou zpět orazítkovat na stánku Českých drah v areálu festivalu.
K cestě na festivaly lze využít také aktuální nabídku Českých drah – Jízdenku na léto. Ta umožní 14 po sobě jdoucích dní v  červenci nebo srpnu cestovat 2. třídou všech vlaků Českých drah bez omezení počtu ujetých kilometrů. Držitelé In Karty nebo karty ISIC za ni zaplatí 990 Kč, ostatní cestující o 200 korun více.

Jízdenky je možné koupit v předprodeji u všech pokladních přepážek nebo na eShopu ČD.

Návštěvníkům, kteří dosud nejsou držiteli In Karty a chtějí při cestě na festivaly ušetřit jak na jízdném, tak na vstupném, se vyplatí pořídit si In Kartu. České dráhy nabízejí slevu IN 25 % s platností tři měsíce, jeden rok nebo tři roky. Pokud si cestující všech věkových kategorií vystačí s nejkratší, tříměsíční variantou, zaplatí za ni 150 korun. Cestující, kteří plánují využívat vlaky Českých drah nejen k cestám na letní festivaly, si můžou pořídit slevu IN 25 % na jeden rok za 450 korun (cestující do 26 let za ni zaplatí 250 korun) nebo tři roky za 990 korun (cestující do 26 let zaplatí 490 korun).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…