Pokud, vládo, nezavřeš konečně hranice, začneme je blokovat sami!

13.09.2015 19:31

Včera v odpoledních hodinách se rozhodla Spolková republika Německo zavést kontroly na hranicích, což potvrdil německý ministr vnitra Thomas de Maiziere. Německo podle něj doufá, že se tak vypořádá s přílivem migrantů. Toto dočasné opatření se týká pouze německo-rakouské hranice. Tento krok německé vlády znamená, že veškerý příliv uprchlíků se začne valit přes Českou republiku. My se staneme první zemí Schengenského prostoru a většina nelegálních běženců zůstane na našem území do ukončení celého azylového řízení, které trvá často několik let.

Pokud, vládo, nezavřeš konečně hranice, začneme je blokovat sami!
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička a Jana Volfová na tiskové konferenci k Bloku proti islámu.

Blok proti islámu žádá opakovaně vládu již několik měsíců, aby uzavřela hranice a nepouštěla k nám nelegální běžence, jinak zkolabuje český zdravotní systém a naše sociální zabezpečení. Nejsme tak bohatou zemí jako Německo a i to se nyní běžencům brání. Naše republika nápor běženců prostě vydržet nemůže!

Proto naposledy vyzýváme vládu: Okamžitě zavřete hranice!!! Braňte občany České republiky!! Jinak nám nezbude nic jiného, než abychom začali bránit hranice sami. Naše demonstrace ukázaly, že občané nám věří a jsou připraveni nás v našich aktivitách podpořit. Věříme proto, že v případě Vaší nečinnosti se u hraničních přechodů z Rakouska sejde dostatek vlastenců, kterým není osud naší země lhostejný.

„Blok proti islámu nikdy nevyzýval k občanské neposlušnosti, ale po dnešním rozhodnutí SRN je situace natolik vážná, že pokud nezačne vláda konečně dělat zásadní kroky k obraně naší vlasti, budeme je muset udělat sami : řekla Jana Volfová, místopředsedkyně BPI.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…