Pokus o zápis do České knihy rekordů na Lipensku - grog a Bombardino

22.02.2018 9:11

Tradiční grog a u nás možná ještě ne tak známé Bombardino - právě tyto oblíbené zimní nápoje budou hlavním tématem tiskové konference, kterou pořádá Turistický spolek Lipenska starající se o turistický rozvoj území sahajícího od Stožce po Rožmberk, jindřichohradecká likérka Fruko-Schulz, s.r.o., pelhřimovská Agentura Dobrý den a Jihočeská centrála cestovního ruchu.

Pokus o zápis do České knihy rekordů na Lipensku - grog a Bombardino
Foto: tslipenska.cz
Popisek: Turistický spolek Lipenska - logo

O co jde?

V jeden den, konkrétně 3.3. 2018, od 3 hodin odpoledne si na Lipensku, tedy v místě kde nyní relaxují desítky tisíc lidí, zpestří jarní prázdniny grogem a Bombardinem rekreanti i místní. Místem setkání se stanou vybrané restaurace, ale i lyžařské areály na celém Lipensku. Cílem zábavné marketingové akce, která spojí celé Lipensko je zápis do České knihy rekordů, kde již figuruje například záznam o množství lidí, kteří si připili s plechovkou piva v Plzni nebo štamprdlí slivovice ve Vizovicích.

Kde jinde by si měli zájemci připíjet nápoji, které jsou symboly oddechu a zimní rekreace, než právě na Lipensku.

"Cílem akce není si sednout do hospody za stůl a nalámat do sebe co nejvíc grogů. Chceme si společně užít a bavit se s kvalitním horkým nápojem pro pohodu a pro legraci, proto chceme aby se do akce zapojilo co nejvíce lidí. A když z toho bude rekord, budeme všichni rádi," uvádí Jiří Mánek z Turistického spolku Lipenska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…