Policejní prezident na Pražském hradě zahájil konferenci a udělil ocenění

29.11.2015 19:00

Brig. gen. Tomáš Tuhý včera ve Španělském sále Pražského hradu vystoupil jako jeden z hlavních mluvčích v rámci každoroční konference Klíčové faktory úspěchu. Ve večerních hodinách na tuto konferenci navazoval slavnostní galavečer Českých 100 Nejlepších.

Policejní prezident na Pražském hradě zahájil konferenci a udělil ocenění
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní prezident Tomáš Tuhý

Policejní prezident zahájil úvodní blok konference a ve svém vystoupení zhodnotil zejména úspěchy policie z posledního období. „Aby policie mohla být úspěšná, základem je tvrdá práce, kvalitní systém řízení, jednota policejního sboru a důslednost,“ uvedl brig. gen. Tomáš Tuhý.

Na galavečeru významní hosté předali ocenění několika společnostem a podnikům, kteří se umístili mezi Českými 100 nejlepšími. Mezi významnými hosty nechyběl ani policejní prezident, který předal ocenění v kategorii Informační a komunikační technologie.

Úspěchem pro Policii ČR je ocenění kancléřky a tiskové mluvčí Ředitelství služby cizinecké policie plk. Kateřiny Rendlové, která měla na starosti komunikaci bezpečnostních opatření v rámci migrační vlny. Získala titul Lady PRO a ocenění ji předal nejvyšší vojenský představitel Armády ČR generálporučík Josef Bečvář.

Cílem soutěže „ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH” je nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit české (v ČR zaregistrované) firmy, podniky, či společnosti, které dosahují vynikajících a mimořádných výsledků.

Čestný titul LADY PRO - by měl náležet ženám, které ve své manažerské, obchodní, politické, sportovní, umělecké nebo jiné významné činnosti a kariéře, dosáhly skutečně mimořádných úspěchů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…