Policie ČR: Kolony v ulicích Náchoda, policejní hlídky též

21.08.2016 15:47

Řídíme dopravu, aby se motoristé dostali dřív do svého cíle.

Policie ČR: Kolony v ulicích Náchoda, policejní hlídky též
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Přetížené komunikace na Kladské, Běloveské a Pražské ulici na objízdných trasách ve špičkách nestačí pojmout kolony aut. Řidiči navíc nerespektují dopravní předpisy. To je každodenní situace v Náchodě, paralyzovaném rekonstrukcí hlavní dopravní tepny a sešněrovaném uzavírkami. Po důkladném monitoringu situace vedoucí náchodského územního odboru rozhodl směřovat výkon služby dopravní a pořádkové policie operativně do míst, které jsou nejvíce zasažené špatnou dopravní situací.

Řízení dopravy Kladská Řízení dopravy Kladská Ve špičkách budou policisté řídit dopravu zejména v Kladské ulici. Tam totiž nedisciplinovaní řidiči vozidel jedoucích směrem od Polska k centru Náchoda po hlavní silnici zatarasí křižovatku pro všechna auta. Náklaďáky, najíždějící do křižovatky blokují volný průjezd i automobilům jedoucím z Náchoda do Hronova. Na obou stranách se pak tvoří velké kolony vozidel sahající daleko po Kladské a na druhé straně od Hronova až do Malého Poříčí.

Dalším problémovým místem, na které policisté zaměří svoji pozornost, je kruhový objezd u Itálie a navazující kruhový objezd u Čedoku. Také na tyto křižovatky budeme směřovat zvýšený výkon služby policejních hlídek, které opět budou ve špičkách a při tvořících se kolonách řídit provoz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…