Policie ČR: Policisté zadrželi dva muže, jeden byl hledán pro účast na vraždě

20.01.2020 8:24

Policisté národní jednotky cíleného pátrání Policie České republiky, ve spolupráci s jednotkou cíleného pátrání Španělské policie, provedli v západních Čechách zadržení mezinárodně hledaného osmadvacetiletého cizince.

Policie ČR: Policisté zadrželi dva muže, jeden byl hledán pro účast na vraždě
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Na tuto osobu byly justičními orgány Bulharska a Španělska vydány dva evropské zatýkací rozkazy, přičemž španělské orgány vydaly rozkaz pro účast na loupeži a vraždě, za což zadrženému muži hrozí, v případě odsouzení, trest odnětí svobody v trvání až 30 let.

Zadržený muž byl umístěn do policejní cely a spisový materiál byl předán státnímu zástupci. Justiční orgány budou nyní rozhodovat o jeho předání do vyžadujících států.

Ve stejný den se policistům z národní jednotky cíleného pátrání podařilo zadržet i dalšího hledaného dvaatřicetiletého cizince, na kterého vydaly justiční orgány Chorvatska evropský zatýkací rozkaz pro násilnou trestnou činnost. I tento muž putoval do policejní cely a justiční orgány budou rozhodovat o jeho předání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…