Policie ČR: Spolupráce s agenturou FRONTEX

25.12.2016 9:37

Ve dnech 20. – 21. prosince 2016 v Praze, předal pan policejní prezident genmjr. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý a pan první náměstek policejního prezidenta brig. gen. Mgr. Martin Vondrášek ocenění 81 policistům, kteří se v roce 2016 aktivně zúčastnili společných operací agentury FRONTEX.

Policie ČR: Spolupráce s agenturou FRONTEX
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Někteří z policistů se operací agentury FRONTEX účastnili v letošním roce opakovaně. Celkem bylo v roce 2016 realizováno 157 individuálních vyslání na všechny 3 druhy vnějších hranic EU (pozemní, vzdušné i mořské). Naši policisté působili v rámci uvedených operací v celkem 8 zemích EU (Itálie, Řecko, Maďarsko, Polsko, Německo, Španělsko, Francie a Bulharsko). Pan policejní prezident všem zúčastněným za jejich záslužnou práci poděkoval a vyjádřil plnou podporu vedení PČR.

Dále pak ocenil zvýšenou aktivitu České republiky směrem k agentuře FRONTEX (pozn. v porovnání s rokem 2015 došlo v roce 2016 k trojnásobnému nárůstu) a její celkové 10. místo mezi všemi členskými státy EU ohledně příspěvků do operací agentury FRONTEX v roce 2016. Plnou podporu vysílání do operativních aktivit agentury FRONTEX vyjádřil i pan první náměstek policejního prezidenta, který zastupuje Českou republiku v řídícím orgánu agentury, kterým je její správní rada.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…