Policie ČR: Vášnivý houbař vnikl do střeženého prostoru ve Vrběticích

30.07.2017 10:50

O menší pozdvižení se ve střežené zóně kolem muničních skladů ve Vlachovicích – Vrběticích postaral senior ze Slavičína. Poblíž hlídaného areálu hledal houby, a protože nic nenašel, podlezl plot a chtěl se podívat, zda nerostou na jemu dobře známém místě uvnitř zapáskovaného prostoru. Nyní čelí podezření z přestupkového jednání.

Policie ČR: Vášnivý houbař vnikl do střeženého prostoru ve Vrběticích
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Dvoučlenná policejní hlídka, která střežila zapáskovaný a oplocený areál muničních skladů, kolem druhé hodiny odpoledne uviděla muže, který podlezl plot i policejní pásku se zřetelným označením „Zákaz vstupu“. Muž se na výzvu k zastavení zastavil a schoval se za strom.

Policisté čtyřiasedmdesátiletého seniora vyvedli ven z areálu a počkali na příjezd policistů ze Slavičína, kteří ho převezli na policejní služebnu k sepsání záznamu.

Muž se nerespektováním zákazu vstupu dopustil přestupku proti veřejnému pořádku, za který mu ve správním řízení hrozí několikatisícová pokuta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…