Policie ČR: Vyjádření k situaci v NCOZ

01.07.2018 12:45

Ředitel Národní centrály proti organizovanému zločinu SKPV plk. JUDr. Michal Mazánek doručil žádost o ukončení služebního poměru na Policejní prezidium ČR. Na základě jeho žádosti a po domluvě se služebním funkcionářem mu bude služební poměr ukončen k 31. 7. tohoto roku.

Policie ČR: Vyjádření k situaci v NCOZ
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Ředitel Národní centrály proti organizovanému zločinu SKPV plk. JUDr. Michal Mazánek informoval vedení Policie České republiky o svém soukromém rozhodnutí ukončit služební poměr. O možném odchodu pana ředitele Mazánka se přitom hovoří již delší dobu, nejde tedy o nijak nepromyšlený krok. Se svým záměrem plk. Mazánek seznámil také jím řízený útvar.

Pro úplnost uvádíme, že jsme však do současné doby jeho oficiální žádost o ukončení služebního poměru neobdrželi. Pokud se tak stane, bude následovat zákonný postup směřující k následnému obsazení uvolněné pozice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…