Policie ČR: Vzájemně se napadli na terase obchodního centra

21.08.2016 11:42

Dvěma mužům, kteří se v březnu vzájemně napadli na terase obchodního centra v Horské ulici v Tanvaldu, policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření se spáchání dvou trestných činů.

Policie ČR: Vzájemně se napadli na terase obchodního centra
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

V uplynulých dnech policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činů dvěma mužům, kteří se 17. března letošního roku odpoledne krátce před sedmnáctou hodinou vzájemně napadli na terase obchodního centra v ulici Horská v Tanvaldu. K tomuto vzájemnému fyzickému napadení došlo po jejich předchozí slovní rozepři. Muži se napadli údery pěstmi, vzájemně se drželi a také spadli na zem. Při tomto napadení mladší z nich utrpěl zranění s dobou léčení do jednoho týdne.

Zranění staršího si vyžádalo dobu léčení přesahující čtyři týdny. Z tohoto důvodu vrchní komisař staršímu muži sdělil podezření se spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a mladšímu ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví jako činu dokonaného. Oběma pak samozřejmě, vzhledem ke skutečnosti, že k události došlo na místě veřejnosti přístupném, sdělil také podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Podezřelým tak nyní hrozí tresty odnětí svobody až na tři roky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

19:15 Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

Průmyslová produkce v březnu meziročně reálně klesla o 2,7 %. Meziměsíčně byla nižší o 1,6 %. Hodnot…