Policie ČR: Zásah v Českých Budějovicích nebyl první

03.07.2015 20:15

Středeční zásah proti provozovatelům kvízomatů nebyl prvním, jednalo se však o nejrozsáhlejší akci.

Policie ČR: Zásah v Českých Budějovicích nebyl první
Foto: policie.cz
Popisek: Policie ČR

V průběhu devíti hodin zajistilo 150 policistů v jihočeské metropoli celkem 156 kvízomatů a bezmála jeden milion korun v hotovosti, který souvisel s provozem těchto zařízení. Aktuálně jsou zajištěné přístroje uskladněny v Českých Budějovicích a každý přístroj se bude detailně zkoumat. Celá vysoce koordinovaná akce, která vedla k zajištění takto velkého množství důkazů, byla ukázkou profesionality jihočeských policistů.

Kriminalisté po celé republice vedou již 48 trestních řízení, které jsou směřovány proti provozovatelům kvízomatů. V rámci těchto řízení bylo zajištěno 116 kvízomatů a hotovost téměř sto tisíc korun.

Vedení policie vnímá problematiku kvízomatů i hracích automatů jako velmi palčivý problém, který na sebe nabaluje různé druhy kriminality. O podobné případy se tak zajímají i experti Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia.

V rámci všech případů probíhá složité a časově náročné dokazování a konkrétní výsledky budeme schopni prezentovat v horizontu měsíců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…