Popularita pořadu Aréna Jaromíra Soukupa stoupá

09.11.2017 10:52

Úterní premiéra diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, která si během minulých týdnů získala nespočet věrných diváků, měla opět výbornou sledovanost. Setkání generálního ředitele Jaromíra Soukupa s nejznámějším zubařem a prezidentem České stomatologické komory Romanem Šmuclerem přilákalo k televizním obrazovkám 371 tisíc diváků.

Popularita pořadu Aréna Jaromíra Soukupa stoupá
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup s Romanem Šmuclerem

V úterý 7. listopadu odvysílala televize Barrandov další, v pořadí již třetí díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Pod palbou otázek, které se týkaly cen za dentistické zásahy nebo rizik hrozících příchodem nezkušených zubařů do Čech, byl český zubní lékař, stomatochirurg, specialista na laserovou a estetickou medicínu, vysokoškolský pedagog, podnikatel, bývalý moderátor a od září i nový prezident České stomatologické komory Roman Šmucler.

Premiéru tohoto dílu Arény Jaromíra Soukupa sledovalo v průměru 161 tisíc diváků starších 15 let při podílu 5,2 procenta. Od začátku pořadu se sledovanost prudce zvyšovala – až k maximu 218 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 371 tisíc diváků.

„Jsem rád, že se nám společně s týmem TV Barrandov podařilo vymyslet něco nového. Máme v současné době jediný pořad v Česku, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co lidi trápí a zajímá. Styl politické diskuse, která na českých obrazovkách opravdu chyběla. A podle hodnot sledovanosti to oceňují i naši diváci,“ okomentoval úspěch generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

ATO – Nielsen Admosphere, 7.11.2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0-3, data k dispozici 9.11.2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…