Pořadí účasti kandidujících subjektů v předvolebním vysílání ČRo rozlosováno

06.09.2014 9:30

V úterý 2. září bylo v atriu Českého rozhlasu na pražských Vinohradech za dohledu notářky rozlosováno pořadí účasti jednotlivých kandidujících subjektů v senátních i komunálních volbách na podzim letošního roku v pořadech Českého rozhlasu.

Pořadí účasti kandidujících subjektů v předvolebním vysílání ČRo rozlosováno
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Losovalo se jak pořadí volebních vizitek pro kandidáty do Senátu Parlamentu České republiky a doplňujících voleb do senátu, tak složení jednotlivých předvolebních debat a pořadí, ve kterém se bude Český rozhlas věnovat volbám v jednotlivých okresních městech.

Celé losování probíhalo téměř 5 hodin a rozlosováno bylo více než 650 položek.

Záznam losování pořadí účasti senátních kandidátů pro volby 2014 v pořadech Českého rozhlasu si můžete prohlédnout ZDE. Losování pořadí účasti kandidujících subjektů v komunálních volbách 2014 v pořadech Českého rozhlasu si ze záznamu můžete prohlédnout ZDE.

Kompletní informace o předvolebním vysílání všech stanic Českého rozhlasu a výsledky losování najdete na speciálních webových stránkách k podzimním volbám na adrese http://www.rozhlas.cz/informace/volby2014/.

Český rozhlas nabídne v rámci předvolebního vysílání prostor všem kandidátům do Senátu i lídrům všech subjektů kandidujících ve volbách do zastupitelstev v okresních a krajských městech. Celkem Český rozhlas chystá přes 140 hodin předvolebních pořadů, které odvysílají regionální stanice, Radiožurnál a Český rozhlas Plus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…