Portál Topškolky.cz nabízí unikátní CRM systém chránící děti

09.05.2017 11:15

Srovnávací web předškolních zařízení Topškolky.cz, který soustřeďuje důležité informace včetně hodnocení rodičů o všech školkách v ČR, začal nabízet CRM systém Dignus pro management tohoto typu provozovatelů, díky němuž se významně ulehčuje a zkvalitňuje péče o děti. Zároveň je díky spolupráci s Dignusem nastavena exkluzivní cena pro zařízení v databázi Top školek. Školkám, jeslím či dětským skupinám tak Topškolky nyní nabídnou ucelený balíček služeb od propagace až po evidenční systém.

Portál Topškolky.cz nabízí unikátní CRM systém chránící děti
Foto: topskolky.cz
Popisek: Portál Topškolky.cz - logo

Dignus je CRM (Customer Relationship Management) systém, který zajišťuje informace týkající se nejen docházky dětí, ale pomáhá také s administrací a vedením zařízení. „Dignus vychází z potřeb každodenního provozu školek a jeslí a kontinuálně jej dle zpětné vazby našich zákazníků vylepšujeme. Neustále hledáme nové příležitosti, a proto jsme se rozhodli zahájit spolupráci s Topškolkami. Databáze, jako je tato, u nás chyběla,“ říká jednatel společnosti Dignus Václav Hampl, která provozuje stejnojmenný CRM systém již od roku 2009 a je nejdéle fungujícím systémem tohoto druhu v Česku.

Přechodu z papírové evidence na elektronickou se předškolní zařízení obávat nemusejí. Ovládání systému je intuitivní a nevyžaduje pokročilé znalosti v oblasti IT. Navíc kromě evidence docházky přináší Dignus i další praktické funkce, které popisuje zakladatelka a ředitelka sítě školek Pro Family Eugenie Hamplová: „Zprvu jsem byla k elektronickému evidenčnímu systému skeptická. Obávala jsem se, že s aplikací budu mít jen práci. Při školení jsem však zjistila, že kromě jednodušší a přehlednější evidence docházky dětí a zaměstnanců získám i spoustu dalších možností správy administrativy. To mi ušetří mnoho času, který mohu věnovat důležitějším úkonům a především práci s dětmi. Dignus nám šetří i peníze – lépe například dokážeme koordinovat počet vydávaných jídel s počtem dětí, a to v reálném čase v závislosti na docházce. Systém Dignus usnadňuje práci nejen mně, ale také mým zaměstnancům. Při nástupu nového zaměstnance nebo suplování v jiné třídě či pobočce pedagog snadno a rychle zjistí veškeré informace o dětech, jejich speciálních potřebách, zdravotních omezeních dětí či informace o tom, kdo může děti vyzvedávat.“

Topškolky.cz mají mnohatisícovou databázi předškolních zařízení, která mohou rodiče dětí hodnotit. Díky ní je možné si vybrat školku či jesle na základě referencí a dalších dostupných informací přehledně uspořádaných v jednotlivých profilech školek a jeslí. „Předškolní vzdělávání má na vývoj dítěte obrovský vliv. Je však obtížné vybrat tu správnou školku, popř. jesle, pokud nemáte dostatek informací o jejich kvalitě, přestože se trh v této oblasti výrazně posouvá. Srovnávací web Topškolky.cz tento výběr rodičům maximálně zjednodušuje. Nyní chceme usnadnit práci též předškolním zařízením, proto jsme se rozhodli, že jim začneme nabízet evidenční systém Dignus,“ říká jednatel společnosti Topškolky.cz Jakub Domitra.

Ze spolupráce Topškolek a Dignusu plyne pro předškolní zařízení mnoho benefitů. Hlavním je unikátní sleva, kterou mají zařízení v databázi při registraci do systému skrze Topškolky. Po objednání CRM systému také navíc v ceně získají rozšířený profil na srovnávacím portálu, který jim poskytne spoustu výhod a možností propagace. Tento profil si navíc mohou školky, popř. jesle samy spravovat a snáze se tak prezentovat rodičům a chystá se řada dalších novinek.

O Topškolky s.r.o

Web Topškolky byl založen roku 2013 manželským párem v reakci na absenci podobné služby. Nyní je portál v rukou startupového akcelerátoru Busyman. Topškolky.cz jsou především srovnávacím webem předškolních zařízení umožňující hodnotit jednotlivé mateřské školky, jesle a agentury na hlídání. Kromě toho existuje na webu také sekce článků, kde si mohou návštěvníci vybírat mezi odbornými texty, poradnou nebo blogem.

Nově Topškolky nabízejí předškolním zařízením evidenční CRM systém Dignus zajišťující informace týkající se docházky dětí, pomoc s administrací a vedením. Ten získají školky potažmo jesle za exkluzivní cenu, navíc s rozšířeným profilem na webu, řadou benefitů a slev u smluvních partnerů Topškolek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…