Poslanec Ladislav Velebný v Poslanecké sněmovně přijal Sociálně demokratické ženy z Bruntálska

13.12.2015 11:14

V Poslanecké sněmovně v pátek 11. prosince 2015 poslanec Ladislav Velebný přijal Sociálně demokratické ženy z Bruntálska. Ty pak jednaly i s náměstkyní ministra zdravotnictví Lenkou Teskou Arnoštovou.

Poslanec Ladislav Velebný v Poslanecké sněmovně přijal Sociálně demokratické ženy z Bruntálska
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Do hlavního města Prahy se na konci týdne vydaly Sociálně demokratické ženy z Bruntálska. Jako první zavítaly do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, kde je přijal poslanec Ladislav Velebný. Ženy si prohlédly část historických objektů, seznámily se funkcí Poslanecké sněmovny a živě pozorovaly probíhající schůzi.

Delegaci sociálně-demokratických žen odpoledne čekalo neformální setkání a jednání s místopředsedkyní ČSSD a náměstkyní ministra zdravotnictví Lenkou Teskou Arnoštovou. Tématem například bylo zdravotnictví, sociální věci, zaměstnanost, školství a regionální vnitrostranické vzdělávání.

Během pátečního podvečerního programu ženy čekala procházka přes Karlův most až na Staroměstské náměstí, kde si užily příjemné předvánoční atmosféry. Po celý den je během programu provázel asistent poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného Radek Vráblík. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…