Potřeby top manažerů se mění, nově vyhledávají služby na míru v oblasti korporátního cestování

19.11.2013 20:01

Málokteré podnikání se dnes obejde bez zahraničních cest, které většinou představují obrovskou časovou dotaci s minimem pohodlí. Ředitelé a majitelé firem se proto stále více odklání od unifikovaných řešení v oblasti korporátních cest a vyhledávají služby na míru, které jsou mnohem flexibilnější i komfortnější.

Potřeby top manažerů se mění, nově vyhledávají služby na míru v oblasti korporátního cestování
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

„Cena se často stala jediným argumentem dodavatelů cestovních služeb. Na trhu tak jsou k dispozici především unifikované korporátní služby poskytující stejnou úroveň servisu pro vrcholový management stejně jako pro řadové zaměstnance. Výsledkem pak mnohdy bývá to, že danou službu v této formě náročnější cestující odmítají využívat a snaží se ji řešit například prostřednictvím osobních asistentek. Ty ovšem nemají další možnosti flexibilního řešení,“ komentuje dění David Eder, CEO společnosti Exclusive Tours.

A dodává: „V reakci na tento trend a na vzrůstající poptávku po korporátních cestách na míru ze strany našich klientů jsme se rozhodli rozšířit náš na trhu ojedinělý přístup ke klientům i do segmentu firemních zákazníků a zavést nové služby pro ty, kteří mají vysoké nároky a vyžadují flexibilitu a osobní péči,“ uvádí David Eder.

Osobní přístup postavený na přímé komunikaci s konzultantem zajišťuje vyšší efektivitu i rychlost jednotlivých kroků. Pro top manažery není však důležitá jen rychlá reakce, ale především bezprostřední řešení případných nepříjemných situací, jakými jsou například náhlé zrušení či přesunutí schůzky, změna či zrušení letu, nebo zmeškání letadla. Prioritou v oblasti cestovních služeb by proto mělo být nejen kdykoliv a co nejrychleji umět pomoci, ale také vzniku podobných problémů předcházet.

Odpadají tak hodiny zbytečného čekání na letišti, nebo naopak rychlé přesuny s minimem času. Samozřejmostí je také okamžitá reakce na změny itineráře klienta, a to bez dalších nadbytečných nákladů. Není například ničím neobvyklým, když klient během obchodní schůzky zašle svému konzultantovi SMS s žádostí o posunutí času letu. Konzultant ihned  čas letu změní a informuje klienta o novém itineráři. Konzultant dále zajišťuje veškeré nezbytné záležitosti pro zajištění komfortu cesty – rezervace VIP salonků, zajištění speciálních požadavků, online check-in, správu a efektivní využití bonusových programů leteckých společností a celou řadu dalších činností.

Exclusive Tours v současné době například nabízí komplexní služební cesty, které nově díky akreditaci IATA může společnost kromě privátních letů zajišťovat i pravidelnými linkami. Klient tak může svoje požadavky řešit 24 hodin denně 7 dní v týdnu přímo se svým osobním travel consultantem, který je mu plně k dispozici, a to jak během přípravy cesty do zahraničí, tak i v jejím průběhu. Součástí služeb je také poradenství v oblasti letecké přepravy, jež pomůže zefektivnit korporátní cesty.

O Exclusive Tours:

Společnost byla založena v roce 2007. Od počátku se Exclusive Tours zaměřuje na poskytování služeb v cestování pro náročnou klientelu, která vyhledává ubytování v 5* hotelech, přepravu business / first class nebo privátními letadly. Společnost byla první, která se začala zaměřovat přímo na tuto klientelu, a i díky tomuto přístupu se jí podařilo dosáhnout toho, že dnes její služby využívá a pravidelně s ní cestuje několik stovek významných českých podnikatelů a manažerů. Exclusive Tours má 600 klientů, z nichž 400 se společností cestuje pravidelně. V listopadu 2012 zahájila Exclusive Tours podnikání na slovenském trhu.

www.exclusivetours.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…