Povodí Odry: Na Olši v Českém Těšíně začala oprava opěrné nábřežní betonové zdi

18.06.2015 15:43

Státní podnik Povodí Odry dnes zahájil opravu základů opěrné nábřežní betonové zdi na Olši v Českém Těšíně (km 38,530–38,817, park A. Sikory v úseku mezi „Sportmostem“ a soutokem Olše se Sadovým potokem).

Povodí Odry: Na Olši v Českém Těšíně začala oprava opěrné nábřežní betonové zdi
Foto: Povodí Odry
Popisek: Povodí Odry

„Opravou dojde k zajištění stability betonové opěrné zdi, jejíž základové poměry jsou vlivem zahloubení dna řeky Olše v havarijním stavu. Práce budou spočívat v doplnění betonové základové paty a budou probíhat pod ochranou tabulové jímky z koryta toku. Příjezd je naplánován z ulice nábřeží Míru do koryta Sadového potoka a následně do Olše,“ vysvětluje investiční referent ze závodu 2 – Frýdek-Místek Petr Magnusek. 

Stavební akci bude na základě veřejné zakázky realizovat firma K2 stavební Moravia s.r.o. Smluvní náklady na akci činí 4 936 225,41 Kč bez DPH. Předpokládaný termín ukončení je únor příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.