Pozvánka na slavnostní koncert České filharmonie v NTK

12.12.2016 19:48

Národní technická knihovna (NTK) zve milovníky klasické hudby na slavnostní koncert Komorního orchestru České filharmonie, který se koná 14. prosince 2014 v prostorách NTK.

Pozvánka na slavnostní koncert České filharmonie v NTK
Foto: Hans Štembera
Popisek: Národní technická knihovna

Během vystoupení zazní skladby W. A. Mozarta (Divertimeno D dur), A. Marcella (Koncert d moll pro hoboj a smyčce) a A. Dvořáka (Serenáda E dur). Akce konaná s podporou Městské části Praha 6 je součástí programu multižánrového projektu „Pocta Václavu Havlovi“ k nedožitým osmdesátinám bývalého prezidenta.

Kdy:
14. prosince 2014 od 17,00 hodin

Kde:
Hala služeb v 2. patře NTK – Na místo konání koncertu je potřeba projít turnikety u vstupu do knihovny v 1. patře NTK. Pro bezproblémový průchod použijte prosím Vaše obvyklé průkazy umožňující vstup do NTK, nebo si z blízkého automatu vytiskněte návštěvnický lístek.

Délka trvání akce:
přibližně 50 minut

Vstup:
volný

Další informace najdete ZDE

O NTK
Národní technická knihovna je největší a zároveň nejstarší knihovna technické literatury v České republice. V moderní budově v centru Kampusu Dejvice nabízí klíčové informační zdroje, kvalitní služby a velkorysý prostor pro studium a týmovou práci. Funguje také jako společenské centrum s galerií, kavárnou a konferenčním sálem. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…