Prachatická nemocnice získala z benefice 67 tisíc korun

17.06.2015 10:44

Benefiční koncert „Kdo má rád…“, který se o víkendu konal na Martinském mlýně v Hrádku u Pěčína na Novohradsku, přinesl Nemocnici Prachatice, a. s., 67 tisíc korun. Koncert se konal už popáté a tradičně doprovázel dětský den

Prachatická nemocnice získala z benefice 67 tisíc korun
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

V rámci dětského dne si návštěvníci mohli zdarma užít pohádkového lesa s pohádkovými bytostmi, kde děti plnily různé úkoly a hádaly, kterou pohádku pohádkové bytosti představují. Pokud zdolaly všech 8 stanovišť, čekala je v cíli čarodějnice, která dětem předávala diplomy a hračky jako dárky za zdolání pohádkového lesa. A když už měly děti stezku lesem za sebou, mohly si například utrhnout v lese na perníkovém stromě svůj perníček nebo si jít zaskotačit na atrakcích, které byly pro ně připraveny také zdarma. Čekala je zde též dětská diskotéka nebo ukázky asistenčních vodících psů ze společnosti Helppes.

Po dětském dni následoval koncert, který odstartovala moderátorka Markéta Mayerová. Ta se hned v úvodu na podiu potkala s 1. náměstkyní hejtmana Jihočeského kraje Ivanou Stráskou, starostou města Trhové Sviny Pavlem Randou, majitelkou Martinského mlýna Martinou Doudovou a zpěvákem a producentem Martinem Francem, který celou akci připravil. Hned jako jedno z prvních překvapení se na podiu objevila Zuzana Stirská a její Fine Gospel Time, kteří hned od počátku roztleskali úplně plné hlediště diváků. A následovali další účinkující, zpěvačka Markéta Zehrerová, moderátor a dramaturg Vítek Pokorný, zpěvačka Leona Šenková, Pavel Roth, který zazpíval nesmrtelný hit Zahrada ticha, muzikálový matador Bohuš Matuš, dívčí seskupení 5Angels, zpěvák hitu Až se ti jednou bude zdát Jakub Smolík, charismatická herečka a šansoniérka Chantal Poullain, která si zazpívala jeden svůj šanson a v duetu se představila s Martinem France, Ilona Csáková, která dorazila se svými syny, s kterými absolvovala pohádkový les a přišla z něj úplně promočená od deště, ale dorazil s ní i její manžel Radek. Jako 2. překvapení večera se zde objevil zpívající tanečník a legenda baletu Vlastimil Harapes, který k dobrému přidal taky šanson a nakonec směrem z řad diváků dotančil na podium nesmírně vitální Josef Laufer, který zvedl diváky ze sedaček.

Nakonec se interpreti společně rozloučili s diváky za zvuku flašinetu písničkou Není nutno a do rukou ředitele prachatické nemocnice Michala Čarvaše se předal šek s částkou 67.000 Kč, která se použije opět pro dětské a novorozenecké oddělení této nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…