Praha 2: Náměstí Míru patřilo psům a pejskařům

01.10.2014 18:00

Na náměstí Míru se v úterý 30. září 2014 sešla pestrá společnost nejrůznějších psích plemen a jejich chovatelů. Od 16:00 hodin se tam konala akce Psí den, kterou pořádala městská část Praha 2 ve spolupráci s o. s. Strana psa. Psí den, který moderoval Jan Musil, zahájila starostka Prahy 2 Jana Černochová a člen zastupitelstva Jaroslav Šolc, akce se zúčastnila i její zástupkyně Jana Duchková.

Praha 2: Náměstí Míru patřilo psům a pejskařům
Foto: kla
Popisek: Den psa na Náměstí Míru, 30.9.2014

K dispozici byla zdarma kynologická poradna s odborníky ochotnými odpovídat na jakékoliv dotazy ohledně výcviku psů či správné výživy zvířat. Velkou pozornost budili asistenční psi z Centra výcviku psů pro postižené Helppes. Psi i štěňata, jako by si uvědomovali slavnost okamžiku, zaštěkali jen občas a chovali se velmi klidně a spořádaně. Starostka Jana Černochová na závěr rozdávala všem pejskům drobné dárky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…