Praha 2: Rekonstrukce ulice Londýnská

11.11.2013 16:20

Akce rekonstrukce vodovodu a kanalizace v ulici Londýnská probíhá v režii Pražské vodohospodářské společnosti a.s., která podepsala smlouvu s hl. m. Prahou resp. Technickou správou komunikací, která zajišťuje nové povrchy vozovek a chodníků. Od začátku akce příslušný silniční úřad městské části Praha 2 řeší s provádějící firmou Subterra a.s. pomalé pokračování prací. Naposledy bylo vyvoláno místní šetření dne 17.9.2013 za účasti zástupců všech zúčastněných organizací na probíhající stavbě a další jednání je plánováno na 23.10.2013 za účasti všech odpovědných pracovníků a vedení městské části Praha 2.

Praha 2: Rekonstrukce ulice Londýnská
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Předmětem jednání bude požadavek městské části Praha 2, aby byl minimalizován vliv stavby na okolí a aby práce byly dokončeny co nejdříve včetně povrchů chodníků a vozovek.

Pražská vodohospodářská společnost a.s., investor rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ul. Londýnská, uvádí následující harmonogram prací:

Úsek Jugoslávská – Rumunská - práce ukončeny a TSK provádí rekonstrukci vozovky a chodníků, termín nejpozději do 30.11.2013.

Úsek Záhřebská – Bruselská - práce ukončeny a do 31.10.2013 bude proveden provizorní povrch na zimní období. Po zimním období provede TSK rekonstrukci vozovky a chodníků.

Úsek Bruselská – Rumunská  - práce budou probíhat do poloviny listopadu, potom budou provedeny provizorní povrchy na zimní období. V části ulice, kde je výstavba kanalizace ukončena, bude proveden provizorní povrch do konce října 2013. Na jaře zde budou práce na výstavbě kanalizace ještě pokračovat, po té TSK provede rekonstrukci vozovky a chodníků.

Úsek Jugoslávská – Anglická - práce budou probíhat po vydání příslušného povolení. Práce by měly proběhnout co nejdříve. V tomto úseku je většina prací prováděna bezvýkopovou technologií. Komunikace bude po dokončení uvedena do původního stavu. Část prováděná výkopem bude probíhat v roce 2014 (červen – srpen).

Po skončení prací v letošním roce bude proveden úklid vozovek a chodníků. V roce 2014 by měly práce pokračovat od 1.4.2014 nejdéle do srpna 2014.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: praha2.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…