Praha se loučí s titulem Evropské hlavní město sportu

08.12.2016 18:36

V sobotu 10. prosince 2016 se setkají představitelé hlavního města se zástupci komise ACES u příležitosti oficiálního zakončení roku, ve kterém Praha nesla titul Evropské hlavní město sportu. Ceremoniál se uskuteční symbolicky na kluzišti na Letné, kde si Pražané mohou po celý prosinec zdarma zabruslit.

Praha se loučí s titulem Evropské hlavní město sportu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Slavnostním programem, který začne ve 14.00 hodin, bude provázet bývalý atletický vícebojař a medailista z olympiády 2004 Roman Šebrle. Zúčastní se i současní úspěšní sportovci a ambasadoři titulu Evropské hlavní město sportu 2016 – např. baseballista Jakub Sládek či plážové volejbalistky Barbora Hermanová a Markéta Sluková.

S čerstvými zlatými medailemi z mistrovství světa v japonském Tomakomai se představí tým sledge hokejistů. V exhibiční části vystoupí dětské krasobruslařky a malí akrobaté na trampolínách. Součástí programu bude i hodinový koncert hudební skupiny Eddie Stoilow.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…