Prazdroj získal ocenění studentů jako TOP zaměstnavatel roku

28.02.2014 10:49

lzeňský Prazdroj se stal TOP zaměstnavatelem roku 2013/2014 v kategorii spotřebitelský průmysl. Již podruhé v historii tak získal hlavní ocenění v anketě, kterou každoročně pořádá Česká studentská unie. V anketě hlasovalo více než 8800 studentů vysokých škol, u kterého zaměstnavatele by po dokončení studia nejraději pracovali.

Prazdroj získal ocenění studentů jako TOP zaměstnavatel roku
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

„Upřímně si vážíme ocenění, kterého se nám dostalo od samotných studentů. Pokud nás mladí vysokoškolsky vzdělaní lidé považují za prestižní společnost se skvělým zázemím a atraktivní firemní kulturou, je to pro nás nejen velmi dobré uznání, ale zároveň příslib zajímavé spolupráce, na kterou se osobně velmi těším,“ reagovala na ocenění během slavnostního vyhlášení výsledků Zuzana Janatová, senior recruiter Plzeňského Prazdroje.

Projekt TOP zaměstnavatelé roku, který pořádá Česká studentská unie již třetím rokem, je realizován ve spolupráci s univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Plzeňský Prazdroj zopakoval svůj loňský úspěch a dosáhl na nejvyšší příčku v jednom z deseti tržních odvětví – v kategorii spotřebitelský průmysl. Společnost tak i v letošním ročníku 2013/2014 znovu potvrdila svou pozici jednoho z nejatraktivnějších zaměstnavatelů v České republice.

Plzeňský Prazdroj, který dlouhodobě spolupracuje například s Vysokou školou ekonomickou či Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze, umožňuje vysokoškolským studentům převážně ekonomických a technických oborů možnost praktického vzdělávání při studiu. Studentům 4. a 5. ročníků nabízí díky rozpracovanému systému letní stáže v pivovaru, kde si mohou vyzkoušet práci na nejrůznějších pracovištích plzeňského pivovaru. Do programu se mohou zájemci přihlásit do konce března, nejúspěšnějším absolventům stáží nabízí Plzeňský Prazdroj po dokončení jejich studia trainee program, nebo konkrétní pracovní pozice.

S celkovým prodejem téměř 9,7 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2013 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.

Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.

SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, se 70 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých, jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft a Grolsch, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Austrálie) nebo Tyskie (Polsko).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…