Pražský dopravní podnik plánuje výluky MHD

19.03.2015 19:46

Krátkodobých výluk se koná ročně více než sto. Většinou se jedná o krátkodobou údržbu tratí, která je v režimu provozu tramvají v Praze (24 hodin denně 7 dní v týdnu) nezbytná. Menší množství krátkodobých výluk je organizováno také pro tzv. cizí investory nebo pro sportovní a společenské akce. Náklady údržby tratí jsou různé a nejvíce je ovlivňuje cena materiálu. Některé stojí pouze režijní náklady (personální náklady, režie strojů a zařízení), jiné znamenají kromě nákladů režijních nejčastěji výměnu zařízení v ceně několika set tisíc korun.

Pražský dopravní podnik plánuje výluky MHD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tramvaj č. 1

Informace o změnách v MHD – krátkodobé výluky v provozu MHD v březnu 2015


1. V sobotu 21. 3. 2015 od 0:45 hod. do 18:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Náměstí Bratří Synků – Spořilov.

Změny tras tramvajových linek (obousměrně)

Linka č. 11 bude ve směru od Olšanských hřbitovů ukončena na Náměstí Bratří Synků (výstupní zastávka v ulici Na Zámecké, nástupní zastávka v obratišti).

Linka č. 56 bude ve směru z centra ukončena v zastávce Otakarova (nástupní zastávka Náměstí Bratří Synků v obratišti). 

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linka č. 55 bude ve směru od Vršovic v úseku Nádraží Vršovice – Divadlo Na Fidlovačce vedena přes zastávku Náměstí Bratří Synků (v obratišti).

V trase Otakarova – Náměstí Bratří Synků – Pod Jezerkou – Chodovská – Spořilov bude zavedena v denním provozu náhradní autobusová doprava X11 a v nočním provozu náhradní autobusová doprava X56.


2. V neděli 22. 3. 2015 od 5:05 hod. do 15:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Na Knížecí – Sídliště Barrandov.

Změny tras tramvajových linek

Linky č. 12 a 20 budou ve směru z centra ze zastávky Anděl odkloněny přes zastávky Bertramka a Klamovka do zastávky Kotlářka, kde budou ukončeny. Linka č. 14 bude ve směru z centra ze zastávky Anděl odkloněna přes zastávky Na Knížecí (v ulici Za Ženskými domovy), Křížová a Laurová do zastávky Radlická, kde bude ukončena.

V trase Sídliště Barrandov – Hlubočepy – Smíchovské nádraží – Anděl bude zavedena náhradní autobusová doprava X12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…