Představenstvo společnosti AKCENTA CZ doplnil Jan Karger

10.07.2013 10:36

Jan Karger (*1968) se stal novým členem představenstva a ředitelem společnosti AKCENTA CZ pro oblast Risk a provoz.

Představenstvo společnosti AKCENTA CZ doplnil Jan Karger
Foto: red
Popisek: Akcenta

Pan Karger se od roku 1997 pohyboval ve finančním, převážně bankovním sektoru a svoji profesní kariéru spojil s risk managementem. Tato oblast bude také spadat do jeho kompetencí v rámci vedení společnosti AKCENTA CZ. Jeho cílem je především optimalizovat procesy v oblasti risku, které umožní zkvalitnit a rozšířit portfolio služeb a produktů v oblasti zahraničního platebního styku, a také v oblasti zajišťovacích obchodů.

Jan Karger studoval na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze a vysokoškolský titul získal na Pedagogické fakultě Technické university v Liberci.

O společnosti AKCENTA CZ, a.s.

AKCENTA CZ je jedním z nejvýznamnějších obchodníků s devizami na českém trhu s více než 15letou tradicí. Kromě výhodných individuálních kurzů pro nákup a prodej deviz a minimálních poplatků za platební styk, nabízí i zajištění proti kurzovým rizikům. AKCENTA CZ je držitelem povolení (Č.j.:2011/1199/570) k činnosti platební instituce podle zákona o platebním styku č.284/2009 Sb.§ 3 odst. 1 písm. a)b)c)e)f). Jako jedna ze dvou nebankovních společností obchodující s devizami v ČR je držitelem licence pro obchodování s cennými papíry, která ji opravňuje k uzavírání forwardových a swapových obchodů.

O skupině AKCENTA:

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…