Premiér Sobotka navštíví Jihočeský kraj

28.05.2015 11:20

Předseda vlády Bohuslav Sobotka navštíví v sobotu 30. května 2015 v rámci pravidelných cest do regionů Jihočeský kraj. Hlavními tématy pracovní cesty budou zaměstnanost, podpora průmyslu a podpora cestovního ruchu.

Premiér Sobotka navštíví Jihočeský kraj
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Premiér zahájí svůj pracovní program ve společnosti Madeta, kde se setká s vedením společnosti a bude hovořit o zaměstnanosti v regionu. Následně premiér navštíví Husinec a otevře společně s ministrem kultury Danielem Hermanem zrekonstruovaný rodný dům Mistra Jana Husa.

V odpoledních hodinách pak předseda vlády B. Sobotka navštíví Jadernou elektrárnu Temelín, aby se společně s ministrem průmyslu a obchodu Janem Mládkem seznámil s aktuálním stavem a připraveností na další rozvoj.

Následně navštíví společnost ZVVZ Milevsko, kde se setká s vedením společnosti a prohlédne si výrobu. Svůj program zakončí premiér Bohuslav Sobotka v Jistebnici, kde se zúčastní diskuse s dobrovolnými hasiči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…