Převeďte si bezpečnostní schránku do největšího automatizovaného centra bezpečnostních schránek na světě – za výhodnější cenu!

06.01.2017 5:45

To, že se nevyplatí schovávat peníze a cennosti do slamníku, do lednice nebo do domácích trezorů, si dnes asi uvědomuje většina z nás. Metody zlodějů jsou čím dál sofistikovanější a ve stále nevyzpytatelnějším klimatu zároveň vzrůstá hrozba živelních katastrof i na dříve bezpečných místech. Avšak vaše cennosti nejsou v úplném bezpečí ani v institucích, které by se mohly na první pohled zdát nejbezpečnější, tedy v bankách.

Převeďte si bezpečnostní schránku do největšího automatizovaného centra bezpečnostních schránek na světě – za výhodnější cenu!
Foto: 24SAFE
Popisek: Bezpečnostní schránka

Banky? Jsou i lepší možnosti...

První, co vás napadne při úschově vašich cenností mimo domácnost, je zřejmě schránka v některé z bank. Ať už se jedná o osobní dokumenty, zlato, důvěrné materiály nebo šperky po babičce, bankovní schránky nabízejí relativní bezpečí. Ovšem při podrobném srovnání s jinými institucemi nabízejícími tyto služby vyjde najevo, že změnou provozovatele můžete výrazně ušetřit, ke schránce můžete přistupovat kdykoli, úplně anonymně a lze do ní ukládat i hotovost. A vaše cennosti tu zároveň budou v podstatně větším bezpečí.          

Větší bezpečí, kvalitnější služby

Bezpečnější uložení věcí, které jsou vám drahé, vám nabídne v podstatě každý poskytovatel. Rozhodujícím kritériem pro volbu komu svěřit své cennosti se stává cena a rozsah poskytovaných služeb. Pokud doposud bezpečnostní schránku nemáte, ale uvažujete o jejím zřízení, případně už jste si ji prozřetelně pořídili v některé z bank, měli byste vědět, že váš majetek může být uchován i za lepších podmínek, s garancí větší bezpečnosti a především se zajištěním služeb, které v bance nejsou samozřejmostí.

Většina poskytovatelů nabízí svým klientům srovnatelné ceny. V čem ale můžeme najít velké rozdíly, jsou právě služby. Potřebujete jít do své schránky v sobotu odpoledne, ve tři hodiny v noci nebo třeba během státního svátku, s tím, že budete během pěti minut obslouženi? To je v bankovních institucích nemyslitelné. Ovšem dnes už je tento nadstandardní servis naštěstí běžný nejen ve světě, ale i u nás. Navíc není třeba přispívat na výdaje spojené s běžným bankovním provozem, ale soustředit se jen na to, na co se instituce specializuje – tedy uschování a zabezpečení vašich cenností.

Nemusíte se pohybovat na hraně zákona nebo se skrývat před finančním úřadem či exekutorem, abyste ocenili jednu z nejlákavějších výhod, kterou ale nabízejí jen nebankovní instituce. Tou je přístup ke schránce bez prokazování totožnosti, pouze s čipovou vstupní kartou, pinem, klíčem od schránky a případně otiskem prstu. Tuzemské bankovní domy totiž podléhají dohledu České národní banky a tudíž i úřadům, takže v případě uložení cenností v jejich schránkách nezůstane váš majetek skryt tak, jako v případě soukromých firem nabízejících tyto služby. Jedním z nejlákavějších benefitů nebankovních institucí je tedy naprostá anonymita.

Neomezené pojištění i pro hotovost

Bezpečnostní schránky, které se nalézají v podzemním sejfu a do výdejních míst jsou robotem vyzvednuty po zadání všech bezpečnostních prvků, jsou díky absenci lidského faktoru téměř nedobytné. Pro zákazníkův lepší pocit je ale stejně důležitou součástí schránky i její pojištění. Bankovní instituce ze srovnání opět vycházejí o dost hůře, protože u nich nelze počítat s pojištěním hotovosti. U bezpečnostních schránek nebankovních poskytovatelů je výše krytí bez omezení a vztahuje se i na hotovost. Při aktuální „výši“ úrokových sazeb a s reálnou hrozbou záporných úroků na dohled je to pak pro uživatele výhoda k nezaplacení.

A pokud už schránku máte, záleží vám na bezpečnosti vašich cenností i hotovosti a zároveň chcete ušetřit, nabízí se vám v rámci akční nabídky renomované značky 24SAFE jedinečná možnost, jak si převést bezpečnostní schránku z vaší banky s garancí nižší ceny až na 10 let. Nemusíte se bát administrativních problémů ani dlouhého vysedávání u přepážek – ve společnosti 24SAFE trvá založení schránky maximálně 15 minut a s administrativou, spojenou s výpovědí stávající smlouvy v bance, vám rádi pomohou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…