Preventivní program České pošty se stává vzorem pro ostatní

06.10.2016 21:11

Ústecký kraj, Firma pro zdraví a EUC Klinika Ústí n/L slavnostně otevřeli výstavu Vaše nejcennější foto (tedy umělecky zpracované mamografické snímky), konanou v rámci projektu Prevence rakoviny prsu pro zaměstnavatele Ústeckého kraje.

Preventivní program České pošty se stává vzorem pro ostatní
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Zapojené společnosti vyzývají tímto projektem zaměstnavatele, aby využili svého vlivu a řešili nepříznivou situaci vlastní dobrovolnou iniciativou. K tomu jim nabízí ověřený program vytvořený na základě zkušeností získaných při realizaci programu prevence rakoviny prsu v podniku Česká pošta.

Dle statistiky onemocní ročně v České republice 5 600 žen rakovinou prsu. Ženy zanedbávají vlastní zdraví, dávají přednost rodině a práci. „Do projektu České pošty byly zapojeny všechny zaměstnankyně - 25 tisíc žen bez ohledu na pracovní zařazení. První mamografické vyšetření absolvovalo cca 200 žen během prvních 3 měsíců! Významným přínosem projektu byl jeho celospolečenský dosah, zejména neformální edukace žen v rodinách zaměstnankyň,“ řekl o projektu pan Ivan Feninec, ředitel úseku řízení lidských zdrojů společnosti Česká pošta.

Výstava Vaše nejcennější foto mohou zájemci navštívit v budově krajského úřadu Ústeckého kraje až do konce října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…