Prezident hospodářské komory zahájil nový školní rok před stovkami studentů

01.09.2015 16:58

Téměř čtyři stovky studentů Střední odborné školy stavební a zahradnické z pražského Jarova si přišly poslechnout úvodní slovo prezidenta HK ČR Vladimíra Dlouhého k zahájení nového školního roku. Dlouhý studentům popřál úspěšný začátek roku a ocenil technické obory, které se ve škole vyučují a po kterých je na trhu práce silná poptávka.

Prezident hospodářské komory zahájil nový školní rok před stovkami studentů
Foto: archiv
Popisek: Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory ČR

„Chtěl bych Vás přivítat nejenom jako studenty, ale zároveň jako budoucí klíčové pracovníky v oborech, které podporují průmyslový a technický rozvoj České republiky. Stáváte se studenty technických oborů, které čeká sice tvrdá práce při studiu, ale také je čeká téměř jisté uplatnění na trhu práce. Technicky vzdělaní absolventi, řemeslníci, odborně vzdělaní učni – to jsou dnes nejlépe uplatnitelné profese a firmy o ně mají a v budoucnu budou mít zájem,“ uvedl prezident HK ČR Dlouhý ve své řeči ke studentům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…