Přichází nová éra v oblasti sekání dřeva - téměř nezničitelné sekery

06.08.2015 17:24

Nové sekery čtvrté generace Fiskars skvěle padnou do ruky a jsou prakticky nezničitelné. Mají inovativní rukojeť s 3D strukturou, což umožňuje bezpečnější a rychlejší švih. Také lahodí oku: získaly prestižní ocenění za design „Red Dot Award”.

Přichází nová éra v oblasti sekání dřeva - téměř nezničitelné sekery
Foto: Fiskars
Popisek: Sekera Fiskars.

Sekání dřeva ještě nikdy nebylo tak přesné a účinné. Fiskars vyvinul novou řadu seker tak, aby vyhovovaly lidem různého vzrůstu, síly, schopností a zkušeností. V rozšířeném sortimentu si tak každý může vybrat tu přesně pro sebe.

„Nový model sekery X21 je určený pro ty, kteří ji používají velmi často a požadují vynikající štípací výkon. Proto jsme se zaměřili na maximalizaci rychlosti švihu a zvýšili ovladatelnost sekery,” říká Petteri Masalin, vedoucí výzkumu a vývoje Fiskars.

Fiskars se při vývoji nové sekerky zaměřil na optimální poměr hmotnosti čepele a délky topůrka. To je vyrobeno z lehkého a odolného materiálu FiberComp™ a má novou patentovanou 3D rukojeť. Struktura rukojeti pomáhá odvádět vlhkost a zvyšuje bezpečnost při švihu. Umožňuje lépe kontrolovat směr a soustředit se na samotný švih namísto toho, abyste energií a pozorností plýtvali na prosté udržení nástroje v rukou. Pokud sekáte často, oceníte praktickou nezničitelnost sekery, jíž Fiskars garantuje 25 letou zárukou.

Bezpečnost, preciznost a rychlost

Fiskars vyrábí odolné sekerky již od 17. století. 365 let tato finská společnost zdokonaluje design a kvalitu za pomoci nejnovějších technologických postupů, aby její produkty co nejvíce vyhovovaly potřebám zákazníků.

Fiskars se u nové generace seker zaměřil především na bezpečnost a přesnost sekání. Ve srovnání s tradičními dřevěnými sekerami je nová řada Fiskars bezpečnější a příjemnější na použití. Zahnutý konec topůrka zabraňuje vyklouznutí sekery z ruky a předchází tak nehodám. Inovativní 3D rukojeť zvyšuje kontrolu a rychlost švihu. Sekera má čepel napevno zalitou do topůrka, díky čemuž čepel při sekání nemůže z topůrka vypadnout. Ostří sekery je dvakrát tvrzené, což zvyšuje jeho odolnost a usnadňuje ostření.

S novou generací seker Fiskars se štípání dřeva stane zábavnější a snazší. Sekerky jsou vyrobeny z ultralehkého a odolného materiálu FiberComp™, který pomáhá minimalizovat námahu a je prakticky nerozbitný. Pro snadné a bezpečné ukládání seker Fiskars vytvořil speciální plastové obaly.

Nová řada sekerek Fiskars je v prodeji od srpna 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…