Prima: Novým ředitelem Media Clubu se stane Petr Jelínek

27.08.2014 14:19

S účinností od 1. září 2014 dochází ke změně na postu ředitele společnosti Media Club. Michala Berana, který odchází po vzájemné dohodě, střídá dosavadní obchodní ředitel Prima On-line Petr Jelínek.

Prima: Novým ředitelem Media Clubu se stane Petr Jelínek
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Před příchodem do Prima On-line vedl Petr Jelínek online obchod vydavatelství Sanoma nebo obchodní oddělení online portfolia skupiny Nova. Media Club pod vedením Petra Jelínka nově zastřeší televizní, online a regionální prodej.

„Vysoce konkurenční prostřední současného reklamního trhu na nás klade stále vyšší nároky na opravdu efektivní a flexibilní způsoby komunikace. Petr Jelínek, díky svým rozsáhlým zkušenostem z dravého prostředí online prodeje, naplňuje naši představu o inovativním přístupu k reklamě, který tím nejlepším způsobem kombinuje všechny dostupné možnosti. Věřím, že se Media Clubu podaří vybudovat silný tým s proaktivním a individuálním přístupem k našim klientům,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…