Připravuje se Krajský volejbalový turnaj ČSSD a Bruntálské indiánské léto

16.08.2017 14:20

Obec Dolní Moravice na Rýmařovsku ožije tradičním Krajským volejbalovým turnajem. Pořadatelé akci připravují na sobotu 2. září 2017 od 9 hodin.

Připravuje se Krajský volejbalový turnaj ČSSD a Bruntálské indiánské léto
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Místní organizace ČSSD v Dolní Moravici letos pořádá osmnáctý ročník Krajského volejbalového turnaje. Bude se na něm hrát o pohár předsedy moravskoslezské sociální demokracie Miroslava Nováka a akce se zároveň koná pod záštitou poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného.

Tradiční sportovní zážitek si můžete užít ve Sportovním areálu TJ Dolní Moravice na Rýmařovsku v sobotu 2. září 2017 od 9 hodin. Od 8 hodin proběhne prezentace účastníků, v 9.10 hodin slavnostní zahájení Krajského volejbalového turnaje. Vyhlášení výsledků se plánuje na 17. hodinu.

Připravena je večerní zábava s DJ, po celý den občerstvení a tombola. Partnerem akce je Studio STA – multimediální agentura o.p.s. O průvodní slovo se postará asistent poslance Radek Vráblík a kandidát do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Jaroslav Kala.

http://www.velebny.eu/products/v-dolni-moravici-si-zahraji-volejbal/

15. Bruntálské indiánské léto

Multižánrový folk, country, blues, bluegrass a folkrock přinese patnáctý ročník hudebního festivalu Bruntálské indiánské léto. Akci připravují na druhou zářijovou sobotu.

Město Bruntál – Jesenické infocentrum, z. s. pořádají 15. Bruntálské indiánské léto, které se uskuteční na terasách bruntálského zámku v sobotu 9. září 2017 od 13 hodin. Letošní festival přinese účinkující: Jakub Děkan Band z Liberce, Monty a nekapela z jižní Moravy, Můjčass z Bruntálu, Poutníci z Brna, Irena Budweiserová a Kuba Racek z Prahy, Jaroslav „Samson“ Lenk ze Starého Plzence, Mike Fojtík a přátelé z Ostravy, Přelet MS z Blovic, Z hecu z Prahy a Bluegrass Comeback z Opavy.

Hudební akce se koná za dotační podpory města Bruntálu. Vstupné činí 120 korun, děti do 15 let 50 korun, děti do 6 let a ZTP zdarma. Bruntálské indiánské léto bude uvádět Josef „Mlok“ Grim. Akce se zúčastní místostarosta Bruntálu a kandidát do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za ČSSD Vladimír Jedlička.

http://www.cssdbruntalsko.cz/clanky/volby-2017/15.-bruntalske-indianske-leto.html

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

16:08 Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

Aplikaci elektronických dražeb (APED) si od spuštění projektu v roce 2019 vyzkoušelo už 5 047 zájemc…