Příští týden bude Železný, pro ELEKTROWIN jej připravila agentura Arkadia

12.09.2013 12:38

Zábavně-edukační promotour s názvem „Zocelte se v recyklaci“ proběhne v rámci tradičního Železného týdne od 16. do 22. září v Praze, Brně a Olomouci. Pro kolektivní systém ELEKTROWIN, který se zabývá sběrem a recyklací vysloužilých elektrospotřebičů, akci připravila reklamní agentura Arkadia.

Příští týden bude Železný, pro ELEKTROWIN jej připravila agentura Arkadia
Foto: Elektrowin
Popisek: Logo společnosti Elektrowin

„Pro Železný týden jsme letos zvolili motto ‚Zocelte se v recyklaci‘. Občané se mohou na českých náměstích zocelovat v recyklaci odevzdáváním starých elektrospotřebičů a siláckými soutěžemi,“ uvedl sales & executive director agentury Arkadia Robin Zahradník.

K hlavním atrakcím programu, který chce zaujmout školáky i dospělé, proto budou patřit vystoupení Železného Zekona a Siláka Franty, který navazuje na novodobou tradici vytvořenou legendárním silákem Frantou Kocourkem.

Pro akci byly zajištěny nejatraktivnější lokace. V Praze to bude Anděl, náměstí Míru a Ovocný trh, v Brně náměstí Svobody a v Olomouci Horní náměstí.

„Naším cílem je informovat širokou veřejnost o důležitosti ekologické recyklace a zábavnou formou lidi motivovat k odevzdávání starých spotřebičů na určená místa,“ vysvětluje vedoucí zákaznického oddělení společnosti ELEKTROWIN Táňa Pokorná.

Systém zpětného odběru a recyklace elektroodpadu funguje v České republice už osm let. ELEKTROWIN za tu dobu vytvořil síť 12 000 míst zpětného odběru, kde mohou občané elektrozařízení zdarma odevzdávat, a zrecykloval více než 160 000 tun vyřazených elektrospotřebičů. Příležitost odevzdat vysloužilé elektro mají i návštěvníci akcí, mezi kterými dominuje Železný týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…