Programy podpory sociálních služeb pro rok 2017 jsou už vyhlášeny

18.10.2016 8:01

Na webových stránkách Pardubického kraje je vyhlášena výzva na příjem žádostí v rámci programu podpory sociálních služeb a návazných služeb včetně metodiky pro poskytnutí dotací. Poskytovatelé sociálních služeb mohou požádat o dotace z rozpočtu Pardubického kraje na poskytované sociální služby v termínu od 14. 11. 2016 do 7. 12. 2016.

Programy podpory sociálních služeb pro rok 2017 jsou už vyhlášeny
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Víme, jaký problém mají sociální služby vždy na začátku každého roku, proto zahajujeme příjem žádostí, jak nejdříve to jde.  Výsledky dotačního kola budou schvalovány Zastupitelstvem Pardubického kraje v průběhu února tak, abychom mohli finanční prostředky pro poskytovatele služeb vyplácet již v průběhu měsíce února,“ uvedl Pavel Šotola, který by měl pokračovat v této oblasti i příští čtyři roky.

Dalším vyhlášeným programem je podpora aktivit navazujících na sociální služby a na prorodinné aktivity. Žádosti budou přijímány v období od 2. 1. 2017 do 27. 1. 2017.

Předpokladem poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu kraje je schválení rozpočtu Pardubického kraje na rok 2017 na prosincovém Zastupitelstvu Pardubického kraje.

„V letošním roce jsme na podporu sociálních služeb a návazných aktivit z rozpočtu Pardubického kraje uvolnili téměř 30 miliónů korun,“ řekl Pavel Šotola radní pro oblast sociální péče a neziskový sektor a pokračoval: „Obdobnou částku máme naplánovanou i pro rok 2017.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…