Prohlášení pražské ČSSD k situaci na magistrátu

23.10.2015 19:01

Je nám líto odvolání radní za ČSSD pro školství a sociální politiku Ireny Ropkové na nočním zasedání zastupitelstva, a to zejména proto, že v předchozí rozpravě na její adresu nezazněla žádná kritika. Stejně tak jsme překvapeni odvoláním Hany Novákové z pozice radní pro sport a volný čas, protože dle našeho názoru obhájila své působení před pražskými zastupiteli.

Prohlášení pražské ČSSD k situaci na magistrátu
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Strana zelených nikdy žádného člena rady za ČSSD nekritizovala z programového hlediska, ale jejich noční čin považujeme pouze za pomstu kvůli odvolání Matěje Stropnického. ČSSD opakovaně na mnoha jednáních i svým usnesením a veřejně deklarovala výhrady k práci a chování Matěje Stropnického, a to výhradně kvůli našemu programu a Pražanům. Řekli jsme veřejně, že návrh na odvolání Matěje Stropnického ČSSD podpoří, nemohlo tedy jít o žádné překvapení.

Stávající situace se musí okamžitě řešit. Proto zastupitelský klub a pražský krajský výbor ČSSD vyzývají primátorku Adrianu Krnáčovou k okamžitému svolání stávající koalice, abychom si na řádném koaličním jednání stávající situaci vyjasnili.

ČSSD považuje za nutné situaci vyřešit do 5. listopadu před tím, než se znovu sejde Zastupitelstvo hlavního města Prahy.

ČSSD nechce řešit personální otázky, ale věnovat se plnění programového prohlášení a dokončení řady projektů. Naši radní na včerejším jednání zastupitelstva prokázali, že své programové okruhy zvládají a že program v plném rozsahu plní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…