Projektové symposium 2015 ukáže lidi a projekty, o kterých se bude v tomto roce často mluvit

25.02.2015 10:30

Jak v současné době nejen přežít, ale především uspět a jak vědomě zvyšovat výkonnost firem? Co všechno je projekt a jakou úlohu při řízení projektů a změn hraje kvalita, agilita, leadership a společenská odpovědnost? Jaká je budoucnost vzdělávání? Jsou nastávající globální změny výzvou nebo hrozbou? O kterých lidech a projektech se bude v tomto roce často mluvit? Vše podstatné se dozvíte 19. března 2015 v Národní technické knihovně na symposiu projektového řízení.

Projektové symposium 2015 ukáže lidi a projekty, o kterých se bude v tomto roce často mluvit
Foto: Repro
Popisek: Projektové symposium 2015

S příklady inspirace, úspěchu, znalostí, ale i odvahy vystoupí bezmála tři desítky řečníků a odborníků z různých oblastí a oborů působnosti, nejen z České republiky. Na jednodenním symposiu vystoupí například kouč světových leadrů Pepper de Callier, matematik, sociolog a vyznavač paralelního vzdělávání Ondřej Šteffl, český hokejový kouč Marian Jelínek, zakladatel investičního fondu Pavel Řehák, zakladatel úspěšného vyhledávače levných letenek Oliver Dlouhý či provozovatel rezervačního systému pro řízení golfového sportu Jan Loužecký. K zodpovědnosti v podnikání vystoupí blogger Tomáš Hajzler a spoluzakladatel americké společnosti Patagonia, Vincent Stanley, prostřednictvím videopřednášky. Účast na symposiu přislíbila také předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová. Účastníky symposiem provedou moderátorka Marcela Augustová a publicista Andrej Halada.

Více informací o programu a účinkujících na stránkách symposia: www.projektovesymposium.cz

O SYMPOSIU

Inspirativní diskuzní platforma hlavních témat a nejlepší praxe projektového řízení. Projekty, procesy, inovace, finance, ekologie, společenská odpovědnost. Odborné přednášky a diskuzní skupiny zastoupeny českou i zahraniční účastí. Projektové symposium proběhne za podpory dvou hlavních organizací projektového řízení v ČR, Společnosti pro projektové řízení a Komory Projektových Manažerů. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: partner ParlamentníchListů.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…