Proton Therapy Center: Certifikační program pro radioterapeuty

12.07.2016 10:56

Vážené kolegyně, Vážení kolegové, s potěšením si Vás dovolujeme informovat, že Protonové centrum v Praze uzavřelo dlouhodobou smlouvu s největší českou zdravotní pojišťovnou VZP a zároveň pozvat k účasti na odborných seminářích PTC a na certifikačním programu nejen pro radioterapeuty.

Proton Therapy Center: Certifikační program pro radioterapeuty
Foto: Proton Therapy Center
Popisek: Logo Proton Therapy Center (PTC)

Letos v květnu se v Praze uskutečnila světová konference částicové terapie PTCOG 55, kde odborníci z protonových center z Evropy, USA i Asie prezentovali své zkušenosti a především úspěchy protonové radioterapie z klinického provozu. PTC již více jak tři roky poskytuje nejmodernější formu radioterapie - protonovou léčbu a spolupracuje se všemi Komplexními onkologickými centry. Naše zkušenosti potvrzují ty světové a to, že pro léčbu vybraných indikací je protonová léčba více jak vhodnou modalitou, jelikož nabízí nulové nebo minimální ozáření zdravých struktur v okolí cílového objemu. Pokročilé techniky fotonové radioterapie jsou schopné také ozářit příslušný cílový objem do patřičné dávky a zajistit tak kontrolu nad nádorem, ale nedokáží zamezit dodání dávky i do zdravých tkání v ozařované oblasti.

Radioterapie je léčba, kdy každý jednotlivý případ vyžaduje individuální posouzení a pečlivé zhodnocení, jaký způsob ozáření je pro daného pacienta nejlepší. V této souvislosti bychom vás rádi pozvali k účasti na odborných seminářích i certifikačním programu. Budete mít příležitost seznámit se blíže s technologií protonové radioterapie, fyzikálními aspekty i klinickým využitím. Osobní setkání je vždy ideální příležitostí k vyjasnění si odborných otázek nejen k indikačním kritériím.

Více podrobností se dozvíte v aktuálním vydání Proton Journal.

Věříme, že tuto naši snahu oceníte a přispějete k ještě užší spolupráci.

Těšíme se na setkání s vámi.

Tým PTC 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…