Provoz Návštěvnických středisek a Informačních center Správy NP Šumava

28.09.2017 14:13

Letošní letní sezóna se už pomalu chýlí ke svému závěru a tak svátek společně s víkendem nebo částí víkendu, je poslední možností, kdy navštívit sezónní návštěvnická zařízení Národního parku Šumava.

Provoz Návštěvnických středisek a Informačních center Správy NP Šumava
Foto: NP a CHKO Šumava
Popisek: NP a CHKO Šumava

Sezónní informační střediska Idina Pila, Březník a Rokyta a také rozhledna Poledník budou otevřeny do soboty 30. září. Až do neděle 1. října je ještě možné navštívit Soví voliéry na Borových Ladech a to vždy v čase od 9:00 do 17:00 hodin.

Nejen do konce tohoto týdne, ale celý měsíc říjen budou otevřena Návštěvnická centra Srní a Kvilda a také informační střediska Alžbětín, Kašperské Hory, Kvilda, Svinná Lada a Stožec. Tato infocentra budou již tradičně uzavřena celý listopad, kdy budou připravována na zimní sezónu tak aby zahájila provoz opět 1. prosince.

Co ale nepodléhá provozní době, je šumavská příroda. Ta je přístupná po celý rok a zvláště období podzimu, které je právě před námi, patří mezi ta nejbarevnější a nejkrásnější. Příroda na horách už se vybarvuje, tak si naplánujte výlet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…