První ostrý zásah temelínských hasičů v rámci integrovaného záchranného systému kraje: Pomáhali u dopravní nehody

11.10.2016 15:14

Pouhé čtyři minuty trval přesun temelínských hasičů k dopravní nehodě. K té došlo dnes dopoledne a temelínské hasiče k zásahu povolal krajský hasičský dispečink. Nehoda se totiž stala na křižovatce II/105 a výjezdu z temelínské elektrárny.

První ostrý zásah temelínských hasičů v rámci integrovaného záchranného systému kraje: Pomáhali u dopravní nehody
Foto: atominfo.cz
Popisek: Temelín

Na místo dorazila i temelínská záchranka. Ve dvou havarovaným vozidlech cestovaly čtyři osoby, z toho jedno dítě a těhotná žena. Dítě a těhotnou ženu převezla krajská záchranka na ošetření do Českých Budějovic. Nehoda je aktuálně na místě šetřena policií. Provoz na hlavní silnici omezen není.



Temelínští hasiči jsou součástí integrovaného záchranného systému kraje od začátku října. V nové podobě to byl jejich první ostrý zásah mimo areál elektrárny. Přímo na místě bylo z Temelína sedm hasičů a cisterna s vybavením pro vyprošťování osob. „Naštěstí nebyla potřeba nikoho z vozidel vyprošťovat. Úkolem našich hasičů tak byla likvidace několika litrů pohonných hmot, které z vodidla unikly. Každopádně se ukázalo, že nově nastavený systém funguje,“ uvedl Roman Havlín, ředitel Bezpečnosti elektráren ČEZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…